Στα μπλόκα οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση με Τσίπρα
Κλειστή η Πατρών-Πύργου στην Κάτω Αχαΐα
Κοινωνία
24/02/2016 | 18:22

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η πεντάωρη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους των αγροτοκτηνοτρόφων της χώρας, στο Μέγαρο Μαξίμου για την καυτή πατάτα του Ασφαλιστικού – Φορολογικού, που εξακολουθεί να τους «κρατά» στα μπλόκα επί των εθνικών οδών.

Στην Αχαΐα η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, έκλεισε λίγα λεπτά πριν τις 6.30 το απόγευμα, ενώ οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Δυτικής Αχαΐας αναμένεται απόψε σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, αξιολογώντας τα συμπεράσματα του ραντεβού με τον Πρωθυπουργό, να επανακαθορίσουν την στάση τους.

Πληροφορίες θέλουν να αποφασίζεται ο επ’ αόριστον αποκλεισμός της Νέας και Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στους κόμβους της Κάτω Αχαΐας και της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, αλλά και νέα έφοδος των τρακτέρ στην Πάτρα, με καταλήψεις τραπεζικών υποκαταστημάτων (Τράπεζα της Ελλάδας, Πειραιώς).

Την ίδια ώρα οι αγρότες της Αιγιάλειας που δεν συμμετείχαν στο σημερινό διάλογο με τον Τσίπρα, παραμένουν στον μπλόκο της Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων, αποκλείοντας το σημείο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer