Oριστικό λουκέτο θα μπει το μεσημέρι της Παρασκευής της 18ης Μαρτίου στην Θυρίδα της Τράπεζας της Ελλάδας στο Αργοστόλι, έπειτα από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Κλείνει οριστικά η θυρίδα της Τράπεζας της Ελλάδος
Οικονομία
26/02/2016 | 07:50

Oριστικό λουκέτο θα μπει το μεσημέρι της Παρασκευής της 18ης Μαρτίου στην Θυρίδα της Τράπεζας της Ελλάδας στο Αργοστόλι, έπειτα από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η απόφαση είναι οριστική και παρά τις παρεμβάσεις και τις διαμαρτυρίες, τόσο των τεσσάρων υπαλλήλων που εργάζονται σήμερα στη Θυρίδα, όσο και εκπροσώπων τοπικών Αρχών και Φορέων, χθες υπογράφηκε το οριστικό κλείσιμο της Θυρίδας.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, τρείς από τους τέσσερις υπαλλήλους «εξαναγκάστηκαν» από την Διοίκηση να δεχθούν μετάθεση σε άλλα Καταστήματα της Τράπεζας, δύο στην Πάτρα και ένας στα Γιάννενα, ενώ ο τέταρτος «οδηγήθηκε», μετά 31 χρόνια υπηρεσίας, σε παραίτηση, αφού οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν τους επιτρέπουν να φύγει εκτός Κεφαλονιάς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην ανεργία, αφού οι προσωπικές του εκκλήσεις για μετακίνησή του προς άλλο Τραπεζικό Oργανισμό εντός της Κεφαλονιάς προς την Διοίκηση της ΤτΕ, δεν εισακούσθηκαν.
Πρόκειται για τον Διονύση Βασιλάτο, αδελφό του αδικοχαμένου Αρχισμηνία Παναγιώτη Βασιλάτου, που έχασε τη ζωή κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, όταν το αεροσκάφος C-130 στο οποίο επεβαινε, προσέκρουσε στο όρος Oθρυς στις 5 Φεβρουαρίου 1991.
Να σημειωθεί, ότι οι δύο από τους τρεις υπαλλήλους που υποχρεώνονται να δεχθούν τις θέσεις εργασίας σε Πάτρα και Γιάννενα, έχουν οικογένειες στην Κεφαλονιά με παιδιά και υποχρεώσεις, και πρέπει να παραμείνουν στα Καταστήματα αυτά, μέχρι την συνταξιοδότησή τους.
O τρίτος, είναι μόλις ενάμισυ χρόνο πριν την συνταξιοδότησή του, και υποχρεώνεται και αυτός να αφήσει την οικογένειά του για αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να μην χάσει τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα.

Το γεγονός αυτό έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή τους και στις οικογένειές τους, κάτι που δεν έλαβε υπ’ όψιν της η Διοίκηση της Τράπεζας.
Επιπλέον σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να έρθει στην Κεφαλονιά Κλιμάκιο στελεχών της ΤτΕ στην Κεφαλονιά στις 5 Μαρτίου, από τα Κεντρικά της Αθήνας, για να δρομολογήσουν τα διαδικαστικά του κλεισίματος της Θυρίδας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer