Πανέτοιμη φαίνεται πως είναι η τοπική ΝΔ και σε λίγες ώρες το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο
«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό
Δημοφιλή
28/08/2015 | 10:40

Πανέτοιμη φαίνεται πως είναι η τοπική ΝΔ και σε λίγες ώρες το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο με τα γαλάζια στελέχη να πιστεύουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κερδηθεί η μονοεδρική της Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δύο ονόματα θα είναι τα ίδια με αυτά του Ιανουαρίου. Έτσι, πρώτος στη λίστα μπαίνει αυτοδίκαια ο πρώτος σε σταυρούς Χαράλαμπος Λυκούδης και δεύτερος ο Σάββας Σαβαόγλου. Στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου αναζητείται γυναίκα με έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση στο χώρο της κεντροδεξιάς.
Εντωμεταξύ, βγήκε και το πρώτο σποτ της ΝΔ. «Μας πήγαν πίσω, τώρα πάμε μπροστά» είναι το μήνυμα της πρώτης διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας που θα δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

«Το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι. Δεν χρειάζεται κανένας να το υπενθυμίζει. Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή».

Ο δικηγόρος Σάββας Σαβαόγλου με τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη

Ο δικηγόρος Σάββας Σαβαόγλου με τον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer