«Δουλειά μυρμηγκιού» γίνεται σε μεγάλο βαθμό από τα επιτελεία των δυο μονομάχων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου στη Κεφαλονιά γίνεται «σώμα» με «σώμα».
«Κλείδωσε»: τα στελέχη του Τζιτζικώστα στηρίζουν Μητσοτάκη στη Κεφαλονιά
Πολιτική
08/01/2016 | 22:06

«Δουλειά μυρμηγκιού» γίνεται σε μεγάλο βαθμό από τα επιτελεία των δυο μονομάχων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η μάχη ενόψει του δεύτερου γύρου της 10ης Ιανουαρίου στη Κεφαλονιά γίνεται «σώμα» με «σώμα».

Την ίδια στιγμή, από τα δυο επιτελεία εκπέμπονται διαφορετικά μηνύματα, καθώς από την πλευρά του Βαγγ. Μεϊμαράκη δίνεται η εικόνα της επικράτησης και εκπέμπεται μήνυμα σιγουριάς, ενώ από την άλλη πλευρά του Κυρ. Μητσοτάκη, δίνεται η εικόνα ντέρμπυ. Αυτό προσπάθησε να δείξει η ανακοίνωση των “5” στελεχών της Δημοτικής αρχής που στηρίζουν τον Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ απο την άλλη τα τραπεζώματα και οι συμμαχίες στελεχών του Άδωνη και Τζιτζικώστα στο νησί μας τάσσονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ανοιχτά στο πλευρό των υποστηρικτών του Κυριάκου Μητσοτάκη (βλέπε δηλώσεις Φιοραβάντε – Μαρούλη ότι στην Αγ. Ευφημία θα βγει με διαφορά πρώτος ο Κυριάκος).

Μένει να αποδειχθεί ποιος έχει δίκιο, αν και μέχρι την ημέρα της εκλογής θα διεξάγεται αγώνας δρόμου για να πεισθούν, κυρίως οι αναποφάσιστοί ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Άδωνι Γεωργιάδη για να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν είτε τον Βαγγ. Μεϊμαράκη είτε τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Περισσότερα αύριο…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer