Με σύνθημα "όλοι και όλες μαζί για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να γίνει ξανά "γαλάζια" η μονοεδρική της Κεφαλονιάς" παρουσιάστηκε απόψε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομο μας.
Κλίμα συσπείρωσης στη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ
Πολιτική
09/09/2015 | 22:46
Με σύνθημα “όλοι και όλες μαζί για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να γίνει ξανά “γαλάζια” η μονοεδρική της Κεφαλονιάς” παρουσιάστηκε απόψε στην κατάμεστη από φίλους και στελέχη του κόμματος αίθουσα του Capitol στο Φανάρι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομο μας εν όψει της εκλογικής μάχης της 20ής Σεπτεμβρίου. node_psifodeltio (3)
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Βλάχος, τέως Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος πλαισιωνόταν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Λουκέρη και τους δύο απο τους τρεις υποψηφίους του ψηφοδελτίου, τον επικεφαλής, Χαράλαμπο Λυκούδη και τον Σάββα Σαββαόγλου (σ.σ. απουσίασε λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα η Πόπη Λυκούδη αλλά ο κ. Βλάχος διάβασε μήνυμα στήριξης της). Την παρουσίαση προλόγισε ο Βαγγέλης Λουκέρης, ο οποίος τόνισε: “Αυτές οι εκλογές δεν είναι για την παράταξη, είναι για την πατρίδα, για την Ελλάδα. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. είπαν τόσα ψέμματα όσα δεν είχαν πει επτά αιώνες όλοι οι προηογύμενοι και τώρα ζητούν δεύτερη ευκαιρία για να αποτελειώσουν ότι έχει μείνει όρθιο. Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές και τα σφάλματα που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Είναι στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι το νέο είμαστε εμείς και όχι το παλιό. Το παλιό είναι εκείνοι που μέσα σε ένα βράδυ χρέωσαν την Ελλάδα 96 δις. Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι, όπως τους αποκαλούν και οι συντρόφοι τους γιατί κατάλαβαν τα ψέμματα τους τα μεγάλα. Ενωμένοι συστρατευμένοι, οργανωμένοι να βγάλουμε υποψήφιο από τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Κεφαλονιά στο Κοινοβούλιο μια βουλευτίνα που έχει βγει τρεις φορές και το έργο της είναι μηδαμινό. Και δεν έχει καμία δικαιολογία. Κυβέρνηση δική της, Περιφέρεια δική της. Δυστυχώς εδώ κρίνεται η ικανότητα και η υπευθυνότητα του καθενός μας “. node_psifodeltio (15)
Εν συνεχεία, πήρε το λόγο ο κ. Βλάχος, ο οποίος ευχαρίστησε ξεχωριστά την Τζόγια Γρουζή, η οποία μπορεί να μην μετέχει αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο για προσωπικούς λόγους – αφήνοντας τη θέση της στην Πόπη Λυκούδη από την Ιθάκη – αλλά στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που θα γίνει σ’ αυτές τις εκλογές και το απέδειξε με την παρουσία της στον χώρο. Η κα Γρουζή ανέβηκε στο βήμα, υπογραμμίζοντας ότι “εμείς δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα. Και δεν τα καταθέσαμε γιατί γνωρίζαμε ότι η διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ένα ατυχές μικρό διάλειμμα. Εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να έρθει ξανά η ΝΔ στην εξουσία και να δώσουμε ξανά πίσω ελπίδα στον κόσμο. Διότι χάσαμε τις προηγούμενες εκλογές όχι γιατί δεν είπαμε την αλήθεια αλλά γιατί ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στην παράταξη. Εμείς πρέπει να συστρατευτούμε στον αγώνα και μαζί με τον Μπάμπη, τον Σάββα και την Πόπη να φέρουμε ξανά την έδρα στο σπίτι της. Ολοι μαζί μπορούμε να πάμε αυτή τη χώρα μπροστά”. Ακολούθως, πήρε το λόγο ο Σάββας Σαββαόγλου, ο οποίος ξεκίνησε την τοποθέτηση του με ένα παράπονο. “Το έχει η μοίρα μου όταν κατεβαίνω υποψήφιος, να βρίσκω μπροστά μου το 2009  τον Γιώργο Παπανδρέου με τα “λεφτά υπάρχουν” και το 2015 που βρήκα μπροστά μου τον Τσίπρα. Τον μεγαλύτερο ψεύτη που έχει περάσει από την ελληνική πολιτική σκηνή. Φτάσαμε ένα βήμα πριν την έξοδο από την Ευρωζώνη και είδατε τον λογαριασμό που ήρθε. Σας ζητώ μια χάρη. Αυτή την τρίτη φορά που κατεβαίνω βουλευτής, βοηθήστε με να μην υποστούμε ξανά τα ίδια. Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλους ψεύτες, άλλα πειράματα. Η μόνη παράταξη που μπορεί να βάλει την Ελλάδα στη σωστή τροχιά είναι η Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με την πατρίδα αλλά τα ψέμματα έχουν και κοντά ποδάρια. Τώρα έφτασε η ώρα να βάλουμε στην άκρη όσα παράπονα είχαμε και να μπουμε στο δρόμο της συνεργασίας και της ενότητας. Γιατί το θέμα είναι η Ελλάδα και πως θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Οφείλει η Ελλάδα να έχει πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και οφείλουμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να βγάλουμε βουλευτή τον Μπάμπη Λυκούδη”.  node_psifodeltio (19)

Ενωτικός στην τοποθέτηση του εμφανίστηκε με τη σειρά του και ο Χαράλαμπος Λυκούδης, λέγοντας ότι η παρουσία όλων στην παρουσίαση δίνει “ένα μήνυμα ομοψυχίας, συσπείρωσης και νίκης. Ανάμεσα σ’ αυτούς που ευχαρίστησε ήταν και τους δημοσιογράφους που ασκούν κακοπροαίρετη κριτική προς το πρόσωπο του λέγοντας ότι “έχουν ένδεια επιχειρημάτων για να με αντιμετωπίσουν προσωπικά και πολιτικά. Και η κακοήθεια τους θα ενταθεί όσο συσπειρώνεται το ψηφοδέλτιο μας. Δεν λυγίζω, δεν υποκύπτω, δεν συμβιβάζονται. Θα έιμαι εδώ για να τους αντιμετωπίσω. Η μόνη αντιπολιτευτική φωνή που μου αποδίδουν είναι η ταύτιση μου με τη Δημοτική Αρχή. Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές μου, που στήριξα τον Αλέξανδρο Παρίση”. Και πρόσθεσε: “Αυτές οι εκλογές τελείωσαν. Δεν δίνει μάχη κάμία αντιπολιτιτευτική αρχή. Το διακύβευμα των εκλογών ποιος θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νησιού μας, πως θα σταματήσει η στασιμότητα που μας έχει φέρει εδώ και τρία χρόνια η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η μεγάλη νίκη θα έρθει και όλοι μαζί κερδίζουμε. Κανένας δεν μπορεί να πάρει καμία ρεβάνς. Η μάχη που έρχεται είναι κρίσιμη και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Τα προβλήματα οξύνθηκαν και αποδείχθηκαν οτι δεν λύνονται με διαδηλώσεις, με λαμέ πουκάμισα έξω από το παντελόνι και με τσάμπα μαγκιές αλλά με σοβαρότητα, σταθερότητα, στρατηγική και σχέδιο”. Και κατέληξε λέγοντας ότι “είμαστε η παράταξη που παντρεύει το νέο και το παλιό, Η δική μας παράταξη δεν δημιουργεί ρατσισμούς αλλά θέλει ομοψυχία και συνεργασίες. Η κα Θεοπεφτάτου έκανε τον απολογισμό της και δεν παρουσίασε ούτε ένα έργο, ούτε μια θεσμική παρέμβαση. Τα έργα στο ρημαγμένο Ληξούρι από το σεισμό έχουν σταματήσει και καμία βουλευτής, κανένας θεσμικός παράγοντας δνε προσπάθησε να τα επανεκκινήσει και έχουν το θράσος να βγαίνουν και να λένε ότι φταίει ο Δήμος. Η ανεπάρκεια τους φταίει και η ανευθυνότητα τους. Σας καλώ όλους μαζί σε ένα μεγάλο αγώνα. Ο ρόλος του βουλευτή είναι να συνδυάσει όλους τους θεσμικούς φορείς του νησιού σε μια μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Αναθέστε μου την πιο σοβαρή υπόθεση της ζωής μου και θα τη φέρω σε πέρας”. node_psifodeltio (8)

Καταλήγοντας, τοποθετήθηκε ο κ. Βλάχος, ο οποίος έστειλε, με τη σειρά του, το μήνυμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, υπογράμμιζοντας ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την πολιτική σταθερότητα με εθνική συνεννόηση και με όσους στηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική. Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι, Νίκος Παπαδάτος, Σπύρος Ματιάτος, Διονύσης Λυκούδης, Αλέξης Μοσχονάς, Μάκης Αλυσανδράτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγής Βανδώρος, Βασίλης Κοκκόσης, Αγγελος Μαρκέτος. Σπυρονικόλας Σολωμός. Γιάννης Λυκούδης, Μάκης Αποστολάτος, ο Ηλίας Κουρκουμέλης και άλλοι.
node_psifodeltio (7) node_psifodeltio (12) node_psifodeltio node_psifodeltio (2) node_psifodeltio (4) node_psifodeltio (5) node_psifodeltio (11) node_psifodeltio (14)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer