Θα παρακαλούσαμε τον κ. Μιχαλάτο όταν αναφέρεται στην ΔΕΥΑΚ να το πράττει με σοβαρότητα και χωρίς να παραπληροφορεί τους δημότες
«Κε Μιχαλάτε μην εμπλέκετε τη ΔΕΥΑΚ στις μικροπαραταξιακές σας αντιδικίες»
Πολιτική
06/11/2014 | 15:34

Θα παρακαλούσαμε τον κ. Μιχαλάτο όταν αναφέρεται στην ΔΕΥΑΚ να το πράττει με σοβαρότητα και χωρίς να παραπληροφορεί τους δημότες. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν αν και είναι περιττό τα εξής:

Η ΔΕΥΑΚ εφαρμόζει ήδη την ευεργετική νομοθεσία για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών και δέχεται κανονικά αιτήσεις έως 14/11/2014. Μάλιστα εξεδόθη και το σχετικό δελτίου τύπου από το Δήμο Κεφαλλονιάς που καλούσε τους δημότες να υπαχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις στο οποίο ρητά και κατηγορηματικά συμπεριλαμβάνονταν και οι οφειλές προς την ΔΕΥΑΚ. Επομένως η διαδικασία των ρυθμίσεων των οφειλών, ήδη εφαρμόζεται και είναι σε εξέλιξη ενώ το ποσοστό της έκπτωσης στις προσαυξήσεις ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων θα ρυθμιστεί με νεώτερη απόφαση του Δ.Σ. όπως είχε ανακοινωθεί στο Δ.Σ. τις 31/10/2014.

Καλούμε λοιπόν και πάλι όλους τους δημότες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να προσέλθουν μέχρι τις 14/11/2014 στην ΔΕΥΑΚ ώστε να υπάρξει η σχετική ευεργετική ρύθμιση αυτών. Παράλληλα καλούμε τον κ. Μιχαλάτο να μην προσπαθεί να διασπείρει σύγχυση επί του θέματος καθώς κάτι τέτοιο δεν αρμόζει στον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σπαθής Σταύρος μετέχει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ ως αντιπρόσωπος της «ΚΡΑΝΗΣ » , δηλαδή ενός σημαντικότατου κοινωνικού φορέα του Δήμου μας, και δεν εκπροσωπεί στην ΔΕΥΑΚ καμία απολύτως παράταξη. Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ. Μιχαλάτος να μην εμπλέκει την ΔΕΥΑΚ στις μικροπαραταξιακές του αντιδικίες στο Επιμελητήριο ή αλλού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer