Με κεφαλλονίτικα κάλαντα ευχήθηκε η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά στα μέλη της εταιρείας Blue Star Ferries/Super Fast "Καλή Χρονιά" και "Καλά ταξίδια" στα πλοία της.
Κεφαλονίτικα κάλαντα στην Blue Star Ferries
Κοινωνία
02/01/2016 | 22:51

Με κεφαλλονίτικα κάλαντα ευχήθηκε η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά στα μέλη της εταιρείας Blue Star Ferries/Super Fast “Καλή Χρονιά” και “Καλά ταξίδια” στα πλοία της.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς τα παιδιά του μουσικού τμήματος επισκέφτηκαν τα γραφεία της εταιρείας και κατάφεραν να “ταξιδέψουν” τα στελέχη και το συμβούλιο με καντάδες και κάλαντα στα νησιά μας. Τελειώνοντας με την γνωστή αριέττα “Απόψε την κιθάρα μου” δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και πλούσια κεράσματα. Αν και βρισκόμαστε στις διακοπές των Χριστουγέννων αρκετά από τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εταιρείας. Την ομάδα συνόδεψε η κ. Μαριολένη Νεοφύτου, πρόεδρος της Αδελφότητας, ο κ. Μάκης Αγγελετάκης, ταμίας του Συλλόγου, και η κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη, αναπληρωματική έφορος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η ειδική Γραμματέας κ Μάχη Γαλιατσάτου και ο κ. Δημήτρης Ματέρης.
Ευχαριστούμε θερμά για τη ζεςτή υποδοχή που μας έκαναν, τον κ. Σπύρο Πασχάλη, διευθύνοντα σύμβουλο, τον κ.Κυριάκο Μάγειρα, πρόεδρο της εταιρείας, τον κ. Μιχάλη Σακέλη, αντιπρόεδρο, τον κ.Διονύση Θεοδωράτο, εμπορικό διευθυντή, τον κ.Διονύση Βασιλάτο, καπετάνιο των πλοίων της Blue Star Ferries καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας για τη ζεστή και όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν. Ήταν και δική μας χαρά η συμμετοχή μας.
Ευχόμαστε σε όλους να είναι μια καλή και δημιουργική Χρονιά.

Σ’ αυτό το μέγαρο που ήρθαμε
πέτρα να μη ραγίσει
και τα καράβια της Βlue Star
Χρόνια Πολλά να ζήσουν

Να ταξιδεύουν στα νησιά
Ιόνιο και Αιγαίο
με γαλήνιες θάλασσες
και με καιρό ωραίο.

Να ζήσουν τα στελέχη της
κέρδη πολλά να φέρνουν
πολλά-πολλά χαμόγελα
να δίνουν και να παίρνουν

adelfothta_blue_star adelfothta_blue_star (2) adelfothta_blue_star (3) adelfothta_blue_star (4) adelfothta_blue_star (5) adelfothta_blue_star (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer