Ο συμπατριώτης μας πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Φραγκισκάτος συλλειτούργησε με τον βοηθό εφημερίου του Ναού π. Λουκά Ατίνα.
Κεφαλονίτης παπάς στον Άγιο Γεώργιο Καρύτση στην Αθήνα
Δημοφιλή
12/07/2015 | 22:43

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, στον ιστορικό Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καρύκη (Καρύτση) Αθηνών, ο συμπατριώτης μας πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Φραγκισκάτος συλλειτούργησε με τον βοηθό εφημερίου του Ναού π.Λουκά Ατίνα (ελληνομαθή από το Καμερούν).
Κατά την Θ.Λειτουργία έψαλλε, όπως είναι αυτονόητο, η επίσης ιστορική Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία του ως άνω Ναού, υπό την διεύθυνση του συμπατριώτη μας κ.Νικολάου Βάλσαμου.
Μεταξύ των συμπροσευχομένων πιστών και, συνάμα, θαυμαστών της περίφημης Χορωδίας του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καρύτση παρεστη και η διεθνούς φήμης υψίφωνος και πρωταγωνίστρια της όπερας στη “Scala” του Μιλάνου και σε πολλά άλλα διάσημα θέατρα όπερας του κόσμου, η κυρία Δήμητρα Θεοδοσίου. Η διάσημη καλλιτέχνις συγκινημένη συνεχάρη τον Διευθυντή και τα Μέλη της Χορωδίας καθώς και τον π. Ιωάννη Φραγκισκάτο για το υψηλό επίπεδο απόδοσής τους το οποίο συνέτεινε στην ψυχική μεταρσίωση των πιστών.

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer