Τρεις χιλιάδες μαθητές παρέλασαν στην καρδιά του Τορόντο. Μεγάλη Κεφαλλονίτικη συμμετοχή στο Μόντρεαλ.
Κεφαλλονίτικο χρώμα στη μεγαλειώδη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στον Καναδά
 Ομογένεια
24/03/2014 | 19:25

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Με τη συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων ομογενών πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στη λεωφόρο Ντάνφορθ του Τορόντο, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς, αναμεσά τους και πολλοί Κεφαλλονίτες.
Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Καναδά κ. Σωτήριος, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Δημήτρης Αζεμόπουλος, ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης και άλλοι επίσημοι της πολιτικής σκηνής του Οντάριο και του Καναδά.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 3.000 μαθητές και μέλη των εθνικοτοπικών συλλόγων παρέλασαν στην καρδιά του Τορόντο, τιμώντας την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας, ενώ χιλιάδες ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν παντού παρά το πολικό ψύχος που έφτασε τους -15C.

Μεγάλη παρέλαση και στο Μόντρεαλ με Κεφαλλονίτικο χρώμα!

Μεγάλη ήταν η παρέλαση και στο Μόντρεαλ με ιδιαίτερο Επτανησιακό χρώμα. Ιδιαίτερη μάλιστα παρουσία έκανε εκεί ο σύλλογος Κεφαλλήνων του Μόντρεαλ με τον δραστήριο πρόεδρο Απόστολο Αγγούρια.
Μετά τη λαμπρή παρέλαση ο Κεφαλλονίτικος σύλλογος υποδέχτηκε τους δεκάδες ομογενείς στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι για το παραδοσιακό φαγητό του μπακαλιάρου με σκορδαλιά.

parelash_kanada2 parelash_kanada3 parelash_kanada4 parelash_kanada5 parelash_kanada6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer