Η χώρα έχει διαλυθεί από μία σφοδρή λαίλαπα που έχει επιφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ
Κεραμέως: “Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα”
Πολιτική
25/06/2016 | 11:25

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται αυτές τις μέρες η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως, στην οποία έχει ανατεθεί η Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση του νησιού μας, της Ιθάκης, της Ζακύνθου και της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κόσμου η κα Κεραμέως παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «ΑΙΝΟΣ» χθες το απόγευμα, ενώ όπως τόνισε στον χαιρετισμό της επέλεξε συνειδητά την Κεφαλονιά για να φέρει το νεογέννητο γιό της στο πρώτο του ταξίδι.

Εκτός από την κα Κεραμέως στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, ο πρώην Πρόεδρος Βαγγέλης Λουκέρη και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Σαβββαόγλου.

Πρώτος πήρε το λόγο ο πρώην προεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λουκέρης ο οποίος αναφέρθηκε στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. χαρακτηρίζοντάς την ανίκανη και επικίνδυνη ενώ ευελπιστεί ότι νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα της σεισμόπληκτης Παλικής.

Παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: Η χώρα έχει διαλυθεί από μία σφοδρή λαίλαπα που έχει επιφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και η οποία βασίζεται σε έξι άξονες, οι οποίοι είναι: φοροεπιδρομή, προσπαθώντας να καλύψει το δημοσιονομικό κενό με επιπλέον φόρους ενώ θα μπορούσε να μειώσει τις δαπάνες, απασχόληση-ανεργία-ασφάλιση με 210.000 θέσεις εργασίας να έχουν χαθεί με την “βαρουφακιάδα” και την διακυβέρνηση Τσίπρα, οικονομία-ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα, με τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού δεν μπορούν να ανταπελξέθουν στην βαριά φορολογία. Και τέταρτος άξονας, ζημία στη χώρα και σε τομείς όπως η δικαιοσύνη, η ελευθεροτυπία, η Παιδεία, πως γίνεται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. οι άδειες των καναλιών να δίνονται από μία ανεξάρτητη αρχή και εδώ η κυβέρνηση να έχει εκχωρήσει όλες τις αρμοδιότητες στον υπουργό; Αυτό αποτελεί εκτροπή του πολιτεύματος.

Στην Παιδεία, συνέχισε η κα Κεραμεώς, καταργούνται τα πρότυπα δημόσια σχολεία και αυτό αποτελεί ντροπή ενώ στο θέμα της Μετανάστευσης φάνηκε η ανεπάρκεια της κυβέρνησης να διευθετήσει σωστά το ζήτημα.

Στον επίλογο της ομιλίας τη η κα Κεραμέως στάθηκε στην συστηματική προσπάθεια που γίνεται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοβουλίες του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για ενότητα και οργάνωση και για την κατάρτιση ενός αναλυτικού προγράμματος. Όσον αφορά τα προβλήματα της Κεφαλονιάς δήλωσε πως είναι ήδη ενημερωμένη.

Ο κ. Κατσιγιάννης κλείνοντας ζήτησε από την κα Κεραμέως να δώσει βαρύτητα στο κομμάτι της αλληλεγγύης και της ελάφρυνσης των φόρων για τους πολίτες έτσι ώστε να μπορέσει ξανά η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς η πλειοψηφία του πληθυσμού της Κεφαλονιάς ασχολείται με τον τριτογενή τομέα.

Στη συνέχεια η κα Κεραμέως δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου. Ερωτήσεις έγιναν και για το brexit και πως θα επηρεάσει την οικονομία της χώρας μας και γενικά την Ε.Ε., με την κα Κεραμέως να αναφέρει ότι όταν έμαθε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος την “έλουσε” κρύος ιδρώτας καθώς δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει αυτό το αποτέλεσμα ενώ ο τέως Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής εστίασε στα προβλήματα που προκάλεσαν οι σεισμοί του 2014 και τα οποία παραμένουν, στην συζήτηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος καλωσόρισε την κα Κεραμέως και ζήτησε την βοήθειά της έτσι ώστε να μην υποβαθμιστεί το Μαντζαβινάτειο καθώς επιτελεί σπουδαίο έργο για την τοπική κοινωνία της Παλικής.

keramews (1) keramews (2) keramews (3) keramews (4) keramews (5) keramews (6) keramews (7)

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer