Μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον Δήμαρχο για τα ακτοπλοϊκά στο νησί μας.
«Κατσάδα» στον Παρίση από τους Κεφαλλονίτες του Πειραιά
Πολιτική
26/01/2014 | 15:20

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στον Πειραιά η Κοπή Πίτας του μεγαλύτερου σωματείου Κεφαλλονιτών της Αθήνας, της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά.
Όλα ξεκίνησαν κατά την ομιλία του Προέδρου κ. Βαγγέλη Σπαθή ο οποίος έκανε εντονότατη κριτική τόσο στο θέμα του «Καλλικράτη» όσο και για τον αποκλεισμό του λιμανιού της Σάμης με την Πάτρα και γενικά για συγκοινωνίες στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης αναφέρθηκε στα ακτοπλοϊκά λέγοντας ότι πέρυσι «έβαλε τρεις φίλους για να αγοράσουν το Κεφαλονιά αλλά αυτό πολεμήθηκε από ορισμένους λυσσαλέα». Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκανε λόγο ότι γίνονται προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του κόσμου αλλά κάποιοι δεν στηρίζουν την νέα Κεφαλλονίτικη εταιρία. Κάποιος από το ακροατήριο πετάχτηκε φωνάζοντας ότι γιατί το καράβι πηγαίνει στη Ζάκυθο ενώ άλλοι φώναζαν να μπει το «Κεφαλονιά» στη γραμμή Πάτρας – Σάμης – Ιθάκης. Εκεί ο Δήμαρχος είπε ότι το καράβι είναι δρομολογημένο για το λιμάνια της Κυλλήνης με τον Πόρο και δεν βγαίνει οποιαδήποτε εταιρία  ενώ ζήτησε να επιχορηγηθεί η γραμμή Πάτρας – Σάμης. Στο σημείο αυτό μερίδα κόσμου άρχιζε να φωνάζει και να δυσανασχετεί  ενώ επικράτησε για λίγα λεπτά αμηχανία. Αμέσως ο Δήμαρχος ευχήθηκε για το νέο έτος και επέστρεψε στην θέση του.
Αξίζει: Στο ακροατήριο υπήρχε κλίμα δυσφορίας για τους πολιτικούς γι αυτό και πολλοί στα πρώτα λεπτά αποχώρησαν διακριτικά.

parishs_spathis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer