Κατερίνα Καινούργιου: «Μίλησα χθες με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον πήρα ένα προσωπικό τηλέφωνο»
Life
27/03/2025 | 14:30

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά την ανάρτηση ξέσπασμα του Γιώργου Καρκά εναντίον του πρώην προέδρου του ΣΕΗ.

«Εγώ γνωρίζω τον Σπύρο, τον Γιώργο Καρκά καθόλου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος φαντασιόπληκτος και τα βγάζει από το μυαλό του. Εγώ αυτόν τον Σπύρο ξέρω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Μίλησα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, χθες το απόγευμα, τον πήρα ένα προσωπικό τηλέφωνο. Δεν θέλει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα καθόλου. Ήθελα να δω πώς είναι, όλα αυτά τα χρόνια τον ξέρω, τον αγαπώ, είναι ένας κύριος, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Ίσα ίσα ξέρω ότι έχει βοηθήσει και πάρα πολύ κόσμο.

Οπότε μπορώ να μιλήσω για τον Σπύρο, όπου μετά από όλο αυτό είναι πληγωμένος, είναι στεναχωρημένος, νιώθει εκτεθειμένος. Για τον κ. Καρκά δεν ξέρω, δεν έχω προσωπική σχέση. Αλλά αυτή η εικόνα που παρουσιάζει ο κ. Καρκάς για τον Σπύρο και όλα αυτά που λέει δεν συνάδουν στο ποιόν του ανθρώπου που ξέρω εγώ».

Πηγή: zappit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ