Η δημοτική κίνηση της οποίας ηγούμαι, απαρτίζεται από άτομα που προέρχονται από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις
Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος ο Καλαφάτης
Πολιτική
26/03/2014 | 19:43

Φίλες και Φίλοι,

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχουν κορυφαία σημασία, καθώς θα διεξαχθούν με τη χώρα μας να βρίσκεται στο μέσον της πιο επώδυνης μεταπολιτευτικής κρίσης, ενώ το νησί μας έχει πληγεί πρόσφατα από τους σεισμούς.

Είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Έλπιζα, όπως μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης, πως θα δημιουργούνταν μια νέα σύγχρονη, προοδευτική δημοτική κίνηση, ικανή να ανοίξει μια νέα δημιουργική πορεία στα φλέγοντα τοπικά ζητήματα του νησιού μας.

Πριν δέκα περίπου μέρες, φίλοι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, απ’ όλο το νησί διαπιστώνοντας την ύπαρξη πολιτικού κενού, με κάλεσαν να ηγηθώ μιας νέας δημοτικής κίνησης με τελικό στόχο την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς μας. Εξέτασα με προσοχή τα δεδομένα και αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την τιμή που μου γινόταν αλλά και τη μεγάλη ανάγκη κάλυψης αυτού του πολιτικού κενού.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες!

Θα  είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς στις ερχόμενες εκλογές του Μαϊου.

Η δημοτική κίνηση της οποίας ηγούμαι, απαρτίζεται από άτομα που προέρχονται από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα, ικανά στελέχη. Οι προϋποθέσεις αυτές δημιουργούν κλίμα σιγουριάς, όχι μόνο για την εκλογική επιτυχία αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τοπικών μας ζητημάτων.

Έχουμε την αποδεδειγμένη  Γνώση, Ικανότητα, Εμπειρία πλαισιωμένη από την Ορμή και τον Ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων.

Δεν αντιδικώ με κανένα πρόσωπο και καμία δημοτική παράταξη. Καθεμιά  κίνηση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Δεν με αφορούν και πολύ περισσότερο δεν με αγγίζουν ύβρεις, φωνασκίες, συκοφαντίες. Η πολιτική δεν είναι αρένα αλληλοεξόντωσης, ειδικά στη μικρή κοινωνία μας. Οφείλουμε να δώσουμε όλες οι δυνάμεις την εκλογική μάχη με ήθος, αξιοπρέπεια, αλληλοσεβασμό. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα μπορεί να βασιστεί η αναγκαία μετεκλογική συνεργασία όλων των δυνάμεων για ένα καλύτερο αύριο νησιού μας.

Ο πολίτης καλείται να επιλέξει προγράμματα, προτάσεις, συμπεριφορές, νοοτροπίες. Καλείται να κρίνει την καταλληλότερη δημοτική αρχή. Θα είμαι παρών με τους άξιους συνεργάτες μου σ’ αυτή την κρίση. Έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας κι εμπιστοσύνη στο λαό μας.

Αλέκος Καλαφάτης

26 Μαρτίου 2014

kalafaths

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer