Η υπόθεση Φλαμπούραρη μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική του Τσίπρα, κατά της διαπλοκής και υπέρ της διαφάνειας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές
Κατεβάζουν το …Φλάμπουρο
Πολιτική
17/09/2015 | 16:01

Η υπόθεση Φλαμπούραρη μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική του Τσίπρα, κατά της διαπλοκής και υπέρ της διαφάνειας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Φαίνεται πως ο πολιτικός «πατέρας» του πρώην πρωθυπουργού, έχει μετοχές στη εταιρεία που πήρε το έργο από την περιφέρεια Πελοποννήσου  ύψους 3,9 εκατομμυρίων ευρώ . Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει από την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ», αλλά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Πρώτο Θέμα» αναφέρει ότι η εταιρεία αυτή πήρε το έργο, ενώ ο ίδιος μετείχε της κυβέρνησης.
Εάν οι κατηγορίες είναι αληθείς, τότε θα έπρεπε να έχει εκπέσει του υπουργικού αξιώματος του , ενώ τώρα στερείται του δικαιώματος του να μετάσχει στις εκλογές .
Και δεν είναι μόνο αυτό.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, που δεν διαψεύστηκε,  ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε διακοπές στη βίλα Μαρτίνου στο Σούνιο, το όνομα του οποίου  φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ, θέτει μείζον θέμα ηθικής τάξης. Πολύ περισσότερο μάλιστα που ο ίδιος, κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι δεν ερεύνησαν την υπόθεση και ότι φέρνουν προσκόμματα  στη διαλεύκανση της.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer