Μετά την Ιερά Παράκληση και τη μεταφορά του θαυματουργού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη μικρή στη μεγάλη εκκλησία, ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, παρουσία εκατοντάδων πιστών που γέμισαν την Ιερά Μονή στα Ομαλά.
Κατανυκτικός Εσπερινός στον Άγιο Γεράσιμο (φωτορεπορτάζ)
Δημοφιλή
19/10/2015 | 23:30

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου, στην κοιλάδα των Ομαλών, πολυαρχερατικός εσπερινός Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, συχοροστατούντος του Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, και του Τοποτηρητή, Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, κ. Γερμανού πλαισιωμένοι από δεκάδες ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

Μετά την Ιερά Παράκληση και τη μεταφορά του θαυματουργού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη μικρή στη μεγάλη εκκλησία, ακολούθησε στις 9:30 το βράδυ ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, παρουσία εκατοντάδων πιστών που γέμισαν την Ιερά Μονή στα Ομαλά. agios-esperinos28

Από τις αρχές του νησιού, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος Ομαλών, Σπύρος Ματιάτος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φραγκάτων, Διονύσης Κουταβάς.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου της Κεφαλονιάς θα συνεχιστούν το πρωί της Τρίτης (20/10) με τον όρθρο και το Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις 7:30 το πρωί και θα κορυφωθούν στις 11:00 με τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ απο το Μεγαλοπρεπή Εσπερινό στο Μοναστήρι του Αγίου μας.

esperinos_agios_gerasimos esperinos_agios_gerasimos (2) esperinos_agios_gerasimos (3) esperinos_agios_gerasimos (4) esperinos_agios_gerasimos (5) esperinos_agios_gerasimos (6) esperinos_agios_gerasimos (7) esperinos_agios_gerasimos (8) esperinos_agios_gerasimos (9) esperinos_agios_gerasimos (10) esperinos_agios_gerasimos (11) esperinos_agios_gerasimos (12) esperinos_agios_gerasimos (13) esperinos_agios_gerasimos (14) esperinos_agios_gerasimos (15) esperinos_agios_gerasimos (16) esperinos_agios_gerasimos (17)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer