Σε κατάληψη και κλείσιμο του κτηρίου του ΞΕΝΙΑ, προχώρησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του Δήμου Κεφαλλονιάς και της Δημοτικής Αστυνομίας
Κατάληψη και ένταση στο ΞΕΝΙΑ
Πολιτική
11/07/2013 | 21:31

Σε κατάληψη και κλείσιμο του κτηρίου του ΞΕΝΙΑ, προχώρησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του Δήμου Κεφαλλονιάς και της Δημοτικής Αστυνομίας, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει τη Δημοτική Αστυνομία, αλλά και τους σχολικούς φύλακες.

xenia3

Στο χώρο της κατάληψης έφτασαν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Ματιάτος και Σάββας Σαββαόγλου, ενώ διακριτική ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον αστυνομικό δ/ντή Α. Αυγέρη.

xenia2

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Σπύρου Ματιάτου και του προέδρου του Σωματείου των Δημοτικών Υπαλλήλων Κώστα Διακάτου, όταν ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι ο αντιδήμαρχος ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου να ανοίξει το ΞΕΝΙΑ.

Τέλος, με απόφασή του ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων αποφάσισε να συνεχίσει δυναμικά τις κινητοποιήσεις του και για την Παρασκευή αποφασίστηκε συγκέντρωση και πορεία στις 11.30 το πρωί, η οποία θα ξεκινήσει από το πρώην Δημαρχείο Αργοστολίου.

Οι φωτό είναι από το kefaloniaphotonews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer