Τα πνευματικά σας παιδιά, οι Ιερείς Σας, απο τον γηραιότερο εώς τον νεότερο, σπεύδουμε να σας ευχηθούμε, τα έτη σας να είναι πολλά και ευλογημένα.
Κατάθεση Ψυχής για τον Σεβαστό μας Γέροντα…!!!
Εκκλησία
28/06/2014 | 14:16

Σεβασμιώτατε Γέροντα μου!!
Αισθάνομαι την ανάγκη κατά την εύσημον ημέραν,του πανηγυρικού εορτασμού, της 30ης επετείου της Θεοφιλούς ποιμαντοριας Σας Υικώς και ολοψύχως να εκφράσω στην Αρχιεροσύνη Σας Έτη Πολλά και Ευλογημένα.
Δεόμεθα στον Δωρεοδότη Κύριό μας, να σας χαρίζει υγεία αδιάπτωτη και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσετε θεοφιλώς και θεαρέστως, να ποιμένετε, το ενεπιστευθέν λογικό σας ποίμνιο. Το οποιο η αρχερωσυνη σας το οδηγει στο να περιπατει δια πιστεως, μεσα στην οδο του Κυριου, στην τοπικη μας θεοκοινωνια, την αποστολικη αυτη λογικη μανδρα.Tον άξιο εργάτη του Ευαγγελίου, πού προσφέρεται κατά πάντα και δια πάντα, στην διαρκή υπούργηση του μυστηρίου της σωτηρίας.
Στο πρόσωπό σας βλέπουμε καθημερινά τον πνευματικό πατέρα που δεν φείδεται κόπων και μόχθων, πού αόκνως αναλώνει τον εαυτό του στην διακονία του θείου θελήματος. κι oσα χρόνια και αν περασουν δοκιμάζεται ως χρυσος, και γνωριζει μονάχα τι σημαίνει αγάπη.
Αισθανόμαστε όλοι μας και εγω προσωπικά την πατρική σας αγκαλιά να μας περικλείει χωρις καμία εξαίρεση . Με το παράδειγμά σας, διδάσκετε εμάς τα πνευματικά Σας παιδιά, να αγαπάμε ανευ όρων και προϋποθέσεων Τον Χριστό και την Εκκλησία Του.
Και όλοι εμεις,τα πνευματικά σας παιδιά, οι Ιερείς Σας, απο τον γηραιότερο εώς τον νεότερο, σπεύδουμε να σας ευχηθούμε, τα έτη σας να είναι πολλά και ευλογημένα.
Χρεωστικώς και οφειλετικώς, ευχόμαστε ο Παντοκράτωρ Κύριος μας, να σας ανταποδίδει εκατονταπλασίως τις θυσίες και τους κόπους της 30 χρονης ευδόκιμης διακονίας σας στην Ιερά αυτή Μητρόπολη.
Την ευχή Σας Γέροντα. Να ξέρετε ότι κατέχετε την πιο υψηλή θέση στην προσευχή, την καρδιά και την συνείδηση όλων μας.
Αρα δικαιως είστε και θα είστε για παντα ο επισκοπος της καρδιας μας.

 

Π. Γεωργιος Καλαρύτης (εφημέριος ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer