Με μία σεμνή κι ελληνοπρεπή τελετή, όπως αρμόζει στους Αθάνατους Έλληνες Ήρωες του ΄21, τιμήσαμε οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821
Κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή
Πολιτική
26/03/2015 | 10:50

Με μία σεμνή κι ελληνοπρεπή τελετή, όπως αρμόζει στους Αθάνατους Έλληνες Ήρωες του ΄21, τιμήσαμε οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, στο, βεβηλωμένο φέτος από τους σύγχρονους συμμορίτες, Μνημείο των Ηρώων, στον Κήπο του Νάπιερ. Το στεφάνι για λογαριασμό του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης κατέθεσε ο συναγωνιστής Μινέτος Γεράσιμος.

Υ.Γ. 1. Όλες οι εκδηλώσεις που έγιναν και γίνονται στην Κεφαλονιά για τις Εθνικές Επετείους, από το 1982 έως και σήμερα, είναι για εμάς ΑΚΥΡΕΣ. Δε νοείται εκδήλωση Εθνικής Επετείου στη γενέτειρα του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά με το άγαλμά του πεταμένο σε σκουπιδότοπο του Αργοστολίου. Δεξιοί κι Αριστεροί ΠΡΟΔΟΤΕΣ, κάθε φορά που εμφανίζεστε σε Εθνική Επέτειο τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και σείεται η γη…

Υ.Γ. 2. Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίναμε η αφορμή ενός νέου «εμφυλίου» ανάμεσα στους «hard» κουμουνιστοσυμμορίτες του ΚΚΕ και τους «light» του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα μία πρόσκληση της βουλευτού Κεφαλληνίας με αποδέκτη την τοπική μας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ι) Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα (οι σοφές ρήσεις των προγόνων μας παραμένουν πάντα επίκαιρες)!

ΙΙ) Έχει γίνει πολλάκις σαφές, ότι από υπάρξεώς του ο Πυρήνας μας δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις από κοινού με τους πολιτικάντηδες, ακόμα κι αν έχουμε προσκληθεί (και φυσικά η πρόσκληση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η μόνη που έχουμε λάβει από επίσημους φορείς)!!

ΙΙΙ) Στο δικό μας αγωνιστικό προσκλητήριο προς τους Έλληνες, ούτε καλέσαμε, ούτε πρόκειται να καλέσουμε ποτέ… «εκ παραδρομής», συμμορίτες και προδότες του Έθνους και της Πατρίδας!!!

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

xrysh aygh1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer