Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΡΙΖΑ.
“Καρφιά” κατά της ΝΔ στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
13/01/2015 | 23:23

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Με τους υπαινιγμούς να μην λείπουν κατά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Μiramare, η παρουσίαση των τριών υποψηφίων που στελεχώνουν το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ.

syriza_psifodeltio8

Η νυν Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Μάκης Βασιλάτος και ο Αλέξανδρος Ταφλαμπάς μίλησαν στην γεμάτη αίθουσα από μέλη του κόμματος και έστειλαν το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βγει με ισχυρή αυτοδυναμία μέσα από αυτή την εκλογική μάχη και να αναδειχθεί ξανά θριαμβευτής στα νησιά μας.

syriza_psifodeltio10

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γιώργος Ματαραγκας, εκ των γραμματέων της τοπικής Νομαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος ενώ πριν δοθεί ο λόγος στους υποψηφίους, απεύθυναν το δικό τους χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μάκης Δημητράτος.

syriza_psifodeltio11

Χαρακτηριστική ήταν η… σπόντα του κ. Γαλιατσάτου, με αφορμή την πρόσφατη “κλειστή” συγκέντρωση της ΝΟΔΕ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ. “Εμείς δεν κρυφτήκαμε. Δεν βάζουμε φραγμούς όταν άλλοι πριν από μερικές ημέρες κρύφτηκαν εδώ από τα ίδια τους τα μέλη. Τι έχουν να κρύψουν; Από πού κρύβονται; Από την πολιτική που θα καταδικαστεί σε λίγες ημέρες. Εμείς είμαστε εδώ ανοικτά” είπε.

Σαφείς “αιχμές” άφησε ακόμη και ο Μάκης Βασιλάτος λέγοντας ότι “δεν δεχόμαστε το Δημοτικό κατάστημα να γίνεται κέντρο προώθησης και προπαγάνδας. Εμείς είμαστε γέννημα-θρέμμα Κεφαλλονίτες (…) Δεν δεχόμαστε να έρχονται από αλλού νέοι Μεσσίες τάχα για να μας σώσουν”.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγραφε να είναι “ενωτικό και ανατρεπτικό το 2015”. Την κοπή έκανε η Τίτσα Τσιμάρα, με το φλουρί, όπως είπε χαριτολογώντας, να αντιστοιχεί στη βουλευτική έδρα! Πάντως, δεν ενημερωθήκαμε ποιος ή ποια ήταν ο τυχερός/η που το βρήκε…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA syriza_psifodeltio1 syriza_psifodeltio2 syriza_psifodeltio4 syriza_psifodeltio5 syriza_psifodeltio6 syriza_psifodeltio9 syriza_psifodeltio12 syriza_psifodeltio13 syriza_psifodeltio14 syriza_psifodeltio15

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer