Τα κανελόνια τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε με κιμά, εμείς σας προτείνουμε μία ανατρεπτική γέμιση που θα σας αρέσει πολύ!
Κανελόνια γεμιστά με τόνο
Μαγειρική
18/03/2015 | 12:02
Τα κανελόνια τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε με κιμά, εμείς σας προτείνουμε μία ανατρεπτική γέμιση που θα σας αρέσει πολύ! Φτιάξτε γεμιστά κανελόνια με τόνο.
Υλικά συνταγής:
300 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος και λιωμένος
1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
1 κ.γλ. μαϊντανός
1 πακέτο κανελόνια
Για τη σάλτσα:
1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
1/2 φλ. γιαούρτι
1/4 κ. φυλλαράκια άνηθου
1/8 κ.γλ. σκόρδο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
- Αναμειγνύετε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζετε τα κανελόνια.
- Τοποθετείτε στο ταψί.
- Αναμειγνύετε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνετε.
- Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:49