Οι κερκίδες του γηπέδου Αργοστολίου είναι κανονικά αδειοδοτημένες με απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
«Κανένα πρόβλημα με τις κερκίδες του γηπέδου» …ιδού η απόδειξη
Κοινωνία
01/12/2014 | 19:20

Επειδή πολύς λόγος γίνεται και μάλιστα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μη αδειοδότηση των κερκίδων του γηπέδου Αργοστολίου και για επικινδυνότητά τους με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα:
1. Οι κερκίδες του γηπέδου Αργοστολίου είναι κανονικά αδειοδοτημένες με απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από τις 27/10/2014, όπως και εμείς έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Μόνο δύο σημεία του γηπέδου, σύμφωνα με την απόφαση, πρέπει να παραμείνουν κλειστά. Η πύλη του σταδίου, που έτσι κι αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια είναι κλειστή και ο πρόβολος των κερκίδων (δηλαδή το πάνω-πάνω μέρος των κερκίδων που προεξέχει) το οποίο όντως δεν χρησιμοποιείται και είναι αποκλεισμένο. Όλες οι υπόλοιπες κερκίδες μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικότατα (δείτε στις 3 φωτο την απόφαση του Περιφερειάρχη)

eggrafo_ghpedou
2. Ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η ΚΕΔΗΚΕ έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εφαρμοστούν οι προυποθέσεις της απόφασης και να μην είναι προσβάσιμος ο πρόβολος των κερκίδων και να είναι κλειστή η κεντρική είσοδος του σταδίου, ώστε να τελεστούν οι αγώνες, όπως βεβαιώνουν η Αστυνομία και ο Διοικητής του Α/Τ Αργοστολίου Γρηγόρης Γκίνας, ο οποίος προσωπικά ανέλαβε την επίβλεψη των παραπάνω και με τον οποίο συνομιλήσαμε σήμερα το μεσημέρι.

eggrafo_ghpedou2
3. Θα πρέπει κάποιοι να είναι προσεκτικότεροι όταν αναφέρονται σε τόσο ευαίσθητα θέματα, να μην κινδυνολογούν ασκόπως και να μην δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό στους πολίτες.

eggrafo_ghpedou3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer