Ξεκούραστη νίκη για τους Εφηβους-Ήττα για τους Παίδες στην Πάτρα στην πρεμιέρα της β’ φάσης
«Καλπάζει» ο ΑΣΚ!
Αθλητισμός
02/12/2014 | 11:05

«Άτι που καλπάζει»  είναι ο  Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, καθώς στο πλαίσιο της  8ης αγωνιστικής νίκησε και τον  Δικέφαλο με 70-57 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και πέτυχε την 8η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο ΑΣΚ, δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, ωστόσο για μία ακόμη φορά έδειξε χαρακτήρα όταν χρειάστηκε.

Με τον Θοδωρή Μπαχό, να «εκτελεί» από την περιφέρεια και να τελειώνει τον αγώνα με 31 πόντους, τον αρχηγό Πάνο Σαρρή, με το ώριμο παιχνίδι του να δίνει λύσεις και να «ξεκολλήσει» την ομάδα, τον Βαλλιανάτο, να κυριαρχεί μέσα στην ρακέτα και να μαζεύει κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ, τη σκληρή άμυνα από τον Αραβαντινό, τον Καβαλλιεράτο να παλεύει κάτω από τα δύο καλάθια  και τους Γεμενετζή και Κρητικό να σημειώνουν κρίσιμα τρίποντα και «καυτά» δίποντα, ο ΑΣΚ είχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να φτάσει σε μία ακόμη δίκαιη νίκη.

Και αν απουσίαζαν λόγω τραυματισμού οι Μάκης Χατζής και Μάκης Καλαφάτης, όλοι οι υπόλοιποι που ο προπονητής Λεωνίδας Παπαδάτος,  τους έριξε στην μάχη, βροντοφώναξαν  «παρών»!

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣΚ, θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Αχαιό 47.

Διαιτητές: Νερομυλιώτης – Μακρόπουλος

Δεκάλεπτα: 8-16, 30-31, 47-44, 70-57

ΑΣΚ: (Λεωνίδας Παπαδάτος): Κρητικός 4, Σαρρής 5 (1), Μπαχός 31 (5), Χρηστάτος, Μουίκης Γερ., Γεμενετζής 9 (3), Αραβαντινός, Βαλλιανάτος 11, Αγγελάτος, Καραπέτσας 3 (1), Καβαλλιεράτος 7.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ (Πασχάκης): Πασχάκης Χ. 3 (1), Τσαγκρώνης, Στεφανίδης 8 (2), Παπαγεωργίου 15 (2), Μαρκόπουλος 4, Μισαιλίδης – Ουζουνόπουλος, Μαγριπλής 2, Κούτρας 1, Γούλας 2, Ρουμελιώτης 11.

Ξεκούραστη νίκη για τους Εφηβους

Ξεκούραστη νίκη πήραν οι Εφηβοι του ΑΣΚ, χωρίς καν να ιδρώσουν. Η Αχαγιά 82 αντίπαλος του αυτή την αγωνιστική, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας του Σάββα Κυριακίδη με 20-0.

Ήττα για τους Παίδες στην Πάτρα στην πρεμιέρα της β’ φάσης

Την ήττα στην Πάτρα από την πανίσχυρη Απολλωνιάδα, γνώρισαν οι Παίδες του ΑΣΚ στην πρεμιέρα του στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η, με 74-41.

Τα πιτσιρίκια του Μάκη Μαρκάτου, απέκτησαν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Την ομάδα συνόδευσε στην Πάτρα ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης – Λαγός

ΑΣΚ: Μέκος, Κουμαριώτης, Γιαννάτος 9, Διακρούσης 4, Θεοδωράτος 8, Ντεράι 6, Ζαπάντης, Χατζής, Μουίκης Γιάννης 10 (3), Παυλάτος, Τραυλός 4.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ: Μπαζίνας 22, Κανελλόπουλος 20.

ask-andres (1) ask-andres (2) ask-andres (4) ask-andres (5) ask-andres (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer