Ήδη οι κυβερνήσεις της Αθήνας των τελευταίων 12 χρόνων έχουν υπεξαιρέσει 10 δις ευρώ από νομοθετημένους πόρους της Αυτοδιοίκησης.
Καλούδης: «Η κυβέρνηση στραγγάλισε την Περιφέρεια»
Πολιτική
08/05/2015 | 14:32

Κατά τη χθεσινή με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για το θέμα της υπεξαίρεσης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (και μετά με νόμο) των αποθεματικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των Δήμων, ο Επικεφαλής της Παράταξης Γιώργος Καλούδης τόνισε:
Πρόκειται για βάρβαρη πράξη, εναντίον της πιο φτωχής Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης και της Αμερικής. Ήδη οι κυβερνήσεις της Αθήνας των τελευταίων 12 χρόνων έχουν υπεξαιρέσει 10 δις ευρώ από νομοθετημένους πόρους της Αυτοδιοίκησης. Εάν υπήρχε κράτους δικαίου οι πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών θα είχαν πάει όλοι φυλακή. Ας αφήσουμε το γεγονός του πανικού που δημιούργησε και πάγωσε ακόμα και τις μικροσυναλλαγές στην αγορά. Εάν σώζονταν η παρτίδα και η πατρίδα θα το ψηφίζαμε, αλλά δεν σώζεται με αυτά τα ψιχία που είναι ζωτικά για μπαλώματα στα τουριστικά νησιά μας. Ας έφερναν πίσω τα 100 δις που έκλεψαν υπουργοί και βουλευτές και τα στειλαν στην Ελβετία, όπως ο ίδιος ο υπουργός κατά της διαφθοράς Νικολούδης, δήλωσε. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, στο μέλλον. Είναι λυπηρή αυτή η απόλυτη εξάρτηση από τα αθηναϊκά κόμματα. Η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να στραγγαλίσει τη Περιφέρεια και τους Δήμους. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου και… Σπύρου. Δεν αρκεί η καταγγελία μας. Δεν αρκεί να ψηφίσουμε αρνητικά. Την βαρβαρότητα και τον στραγγαλισμό αυτό μαζί με τις μαύρες μέρες που έρχονται δεν τις νομιμοποιούμε ούτε πολιτικά ούτε ηθικά ούτε επτανησιακά ούτε νομικά. Καταγγέλλουμε και Αποχωρούμε από την υπόλοιπη διαδικασία και τη διαδικασία ψήφισής της νεοβαρβαρότητας αυτής.

Γιώργος Καλούδης
«Επτανησιακή Αναγέννηση»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer