Έφτασε η ώρα για τον κολυμβητή μας Γεράσιμο Λιγνό να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να μας κάνει περήφανους στην Πολωνία!
Καλή επιτυχία Γεράσιμε!
Αθλητισμός
04/12/2015 | 10:25

Έφτασε η ώρα για τον κολυμβητή μας Γεράσιμο Λιγνό να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να μας κάνει περήφανους στην Πολωνία! Έναν αθλητή που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο νερό με την καταξιωμένη προπονήτρια και μητέρα του κα Αλεξία Μωραίτη να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, να τον καθοδηγεί και να τον ενθαρρύνει! Ένα παιδί που παρά τη μικρή του ηλικία, έχει πολλές διακρίσεις και μετάλλια στο ιστορικό του. Δυνατός, χαμογελαστός και με υψηλούς στόχους αλλά πάντα χαμηλών τόνων. lignos

Ο Γεράσιμος συμμετέχει με τα χρώματα του «Φιλόξενου» Ζακύνθου στο winter open polish championships inswimming for athletes with disabilities Poland 2015. Η συμμετοχή του ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή του στα 100 μέτρα πρόσθιο και στα 50 πεταλούδα και συνεχίζεται το Σάββατο 5 του ίδιου μήνα με τα 100 μέτρα πεταλούδας. Τελευταίο αγώνισμα είναι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου επίσης με τα 200 μεικτή ατομική.

Μαζί του στη Πολωνία βρίσκεται η κα Αλεξία και η αδελφή του Δέσποινα Λιγνού! lignos

Μακούν μου σου ευχόμαστε καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα! Είμαστε υπερήφανοι για σένα! Η σκέψη μας βρίσκεται εκεί!

Για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΝΟΑ και αναφέρει τα κατωθι:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου , οι αθλητές και οι προπονητές εύχονται στον ΛΙΓΝΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ ο οποίος υπήρξε καταξιωμένος αθλητής του Ομίλου μας, κατά το παρελθόν με συμμετοχές και πολύ καλές επιδόσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης, αλλά και σε διασυλλογικούς αγώνες καθώς και στη μητέρα του κα Μωραϊτου Αλεξία που είναι η προπονήτριά του αλλά και προπονήτρια κολύμβησης του Ομίλου μας «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στους αγώνες Κολύμβησης με την επωνυμία WINTER OPEN POLISH CHAMPIONSHIPS IN SWIMMING FOR ATHLETES WITH DISABILITIES οι οποίοι πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο FLOATING ARENA στην πόλη SZCECIN της Πολωνίας , 4-6/12/2015.
Συμμετέχουν 40 συνολικά χώρες με 163 αθλητές και αποτελούν όρια χρόνου πρόκρισης για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και Παρολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης στο Ρίο.

Μάκη, είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή σου εφόσον στον Όμιλο μας έκανες τα πρώτα σου βήματα στο άθλημα αλλά και μεγάλωσες μέσα στην οικογένεια ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ως αθλητής και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψεις στο νησί μας μαζί με τη μητέρα σου νικητές!

Ο Μάκης συμμετέχει στα παρακάτω αγωνίσματα:

4/12/2015 100μ, πρόσθιο και 50μ. πεταλούδα
5/12/2015 100μ. πεταλούδα
6/12/2015 200μ. μικτή ατομική.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΚΗ!!!!
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Πηγή: dilinata.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer