Kάτι πάει στραβά, προφανώς, σε επίπεδο οργάνωσης.
Καλές οι συσκέψεις, αλλά…
Κοινωνία
06/02/2014 | 11:52

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία του κόσμου στο Ληξούρι το τελευταίο διάστημα, μετά από τους δύο σεισμούς που έπληξαν κυρίως την περιοχή της Παλλικής.
Είναι θετικό το γεγονός ότι η κρατική μηχανή λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος εκεί δεν ταλαιπωρείται, αφού παρατηρούνται πολλά φαινόμενα κακής οργάνωσης τόσο στην διανομή των αναγκαίων προϊόντων όσο και στην διαμονή των πληγέντων.
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, κατά την ενημέρωση του κ. Τσίπρα στο ΤΕΙ, ανακοινώθηκε πως υπάρχουν πάνω από 130 άτομα από εθελοντικές ομάδες που βοηθούν, ενώ στο Ληξούρι οι πρόσκοποι, αλλά και απλός κόσμος συμβάλλει εθελοντικά όπου του ζητηθεί. Αφήνουμε έξω τον στρατό και τους υπαλλήλους των Δήμων που ξεπερνούν τον εαυτό τους όλες αυτές τις ημέρες…
Αυτό δείχνει ότι άτομα υπάρχουν, όπως και διάθεση για δουλειά και βοήθεια. Όμως κάτι πάει στραβά, προφανώς, σε επίπεδο οργάνωσης. Καλές οι συσκέψεις, αλλά χωρίς διανομή ρόλων δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Για αυτό, οι αρμόδιοι ας επιμεληθούν του προβλήματος άμεσα..

skines-liksouri5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer