Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, ωστόσο τα φαινόμενα δεν θα έχουν την ίδια ένταση
Κακοκαιρία μέχρι την Τετάρτη
Κοινωνία
31/01/2015 | 17:28

Μέχρι και αύριο τις μεσημεριανές ώρες θα κρατήσουν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από το πρωί στα πελάγη.

Σταδιακά και από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, πρώτα στο νότιο Αιγαίο και αργότερα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, ωστόσο τα φαινόμενα δεν θα έχουν την ίδια ένταση.

Πιο αναλυτικά ο καιρός αύριο:

Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και του Βορείου Αιγαίου, με ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα και σταδιακή μικρή εξασθένηση των ανέμων, περιμένουμε την Κυριακή . Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη καθώς οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σημαντικών ποσοτήτων σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 2 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 6 έως 16 στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 11 στην Ήπειρο, από 12 έως 18 βαθμούς στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ, και πιθανόν τοπικά στα βόρεια 10 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer