Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά σίγουρα ο ΝΟΑ κατάφερε να συμπεριληφθεί σε μια από τις νέες δυνάμεις στο ελληνικό πόλο
Και όμως είναι νικητές…
Αθλητισμός
17/05/2013 | 20:58

Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά σίγουρα κατάφερε να συμπεριληφθεί σε μια από τις νέες δυνάμεις στο ελληνικό πόλο.

Ο λόγος φυσικά για τον δικό μας ΝΟΑ, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή δεύτερη χρονιά του στα «σαλόνια» της Α1 ανδρών στο πόλο, έχοντας τερματίσει τέταρτος στη βαθμολογία, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τη συμμετοχή του στην Ευρώπη.

Στον καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου, που διεξήχθη στη Λαμία, οι παίκτες μας κατάφεραν για τουλάχιστον δύο 8λεπτα να κοντράρουν στα ίσια την ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου και να ηττηθούν με σκορ 13-6.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας έως τα μέσα της τρίτης περιόδου διεκδικούσε επί ίσοις όροις τη νίκη, ισοφαρίζοντας τη Βουλιαγμένη σε 5-5 και 6-6 αντίστοιχα.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 1-1, 5-3, 4-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Χατζηδάκης, Κομάντινα 2, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 4, Τίγκας 4, Βουλγαράκης, Προτονοτάριος, Μαυρωτάς 1, Μασμανίδης

NO ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Δουδέσης Π., Μητρόπουλος, Στελλάτος, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Μανάλης

Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις τους στο site της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο προπονητής της ομάδας μας Θ. Ανδρεάκος και ο αρχηγός μας Γ. Κατσιγιάννης, τόνισαν τα εξής:

Θοδωρής Ανδρεάκος (προπονητής ΝΟ Αργοστολίου): «Η προσπάθεια που γίνεται στο Αργοστόλι είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ευχαριστώ τον Τεό Λοράντο, που δημόσια εκφράστηκε κολακευτικά για την ομάδα μου. Έχει δίκιο σε όσα υποστήριξε. Έχουμε υποχρέωση να στείλουμε τον ΝΟΑ στην Ευρώπη και να κάνουμε γνωστό το όνομα της Κεφαλονιάς στο ευρωπαϊκό πόλο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και το ξέρουμε. Θα προσπαθήσουμε, όμως, όπως και σήμερα. Το όνειρό μου είναι να κάνω το Αργοστόλι πρωταγωνίστρια ομάδα και στις υποδομές του ελληνικού πόλο. Αυτός είναι ο στόχος και η επιδίωξή μου, πλέον. Αναφορικά με τον αυριανό τελικό, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει φαβορί. Όχι μόνο αύριο στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό».

Γιώργος Κατσιγιάννης (αρχηγός ΝΟ Αργοστολίου): «Δυστυχώς δεν έχουμε το βάθος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης σαν ομάδα. Είμαστε λίγοι και όταν κουραστήκαμε δεν είχαμε τις 2-3 αλλαγές που θα μας βοηθούσαν να παραμείνουμε μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε. Η Βουλιαγμένη είναι ανώτερη από εμάς και το απέδειξε μέσα στο παιχνίδι».

Στον τελικό του Κυπέλλου θα κοντραριστούν η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 16-6 του Νηρέα Λαμίας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer