Ο κακός χαμός έγινε στο Αγκώνα, ανήμερα του Αη Γιαννιού στο μεγάλο γλέντι της Γιάννας Κουλουμπή.
Και ο Θεόφιλος στη γιορτή της Γιάννας στον Αγκώνα!
Πολιτική
08/01/2013 | 14:48

Χθες ήταν του Αη Γιαννιού και όπως γράψαμε γιόρταζε η συνεργάτης μας, Γιάννα Κουλουμπή. Μιας και έχει μεγάλο σόι λοιπόν, είπε να τους μαζέψει και να τους κάνει ένα τραπέζωμα για τα χρόνια πολλά… δεν μιλάμε για πολλά άτομα, μόνο γύρω στα πενήντα!

Εκτός από συγγενείς όμως, μαζεύτηκαν επίσης και φίλοι της οικογένειας, καθώς και εκλεκτά πολιτικά πρόσωπα. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η Γιάννα ασχολείται με τα κοινά και, όπως λέει και η ίδια, παρόλο που οι πολιτικές της πεποιθήσεις είναι γνωστές, στο δύσκολο αυτό χώρο έχει μόνο φίλους, προς το παρόν τουλάχιστον!

Έτσι έδωσαν το παρόν ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πολιτευτής με τη ΝΔ Σπύρος Κουνάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο πρώτος δεν θα μπορούσε να λείπει, είναι βλέπετε καρδιακός φίλος της οικογένειας. Ο δεύτερος αγωνίστηκε όπως και η Γιάννα στις εκλογές του Μαΐου και παρόλο που ακούγονται διάφορα τελευταία έχει αποδείξει ότι η φιλία και η καλή παρέα είναι πάνω από πολιτικές διαφορές και πικρόχολα σχόλια. Για τον τρίτο της παρέας δυσκολευόμαστε λίγο να σχολιάσουμε… Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν τον βλέπουμε πρώτη φορά σε εορτή της οικογένειας Κουλουμπή. Με τη Γιάννα άλλωστε συνδέονται φιλικά.

Εκτός από τους παραπάνω κυρίους, αξίζει να πούμε ότι το παρόν έδωσαν επίσης ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Γιώργος Καλιτσουνάκης μετά της συζύγου και της μιας του κόρης, ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Γιάννας Σάκης Βούτος και άλλοι. Επίσης, τραγούδησε ο γνωστός και πολύ αγαπημένος σε όλους τους φανατικούς του «ΕΝΕΤΙΚΟΝ» Νίκος Φιλιππάτος με τη συνοδεία του πατέρα του Παντελή και του Δημήτρη Δημουλά. Μάλιστα μάθαμε πως ο Νίκος, ως καλός φίλος της Γιάννας, της αφιέρωσε και την κάλεσε να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι «Πριγκηπέσα».

Λίγο πριν κλείσουμε, να αναφέρουμε για την ιστορία πως το μπουφέ περιελάμβανε γουρουνόπουλο και αρνί στη σούβλα, στιφάδο κουνέλι, πίτες παραδοσιακές, πολλά ορεκτικά και φυσικά πολύ κρασί. Γι αυτό και κάποια από τα μέλη της οικογένειας μεράκλωσαν και έριξαν και ένα χορό στο τέλος προς τιμήν της Γιάννας.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους..

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer