Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει τις τελευταίες εβδομάδες το νησί μας, προσέτρεξαν για βοήθεια και συμπαράσταση, οι Πρόσκοποι της Δυτικής Πελοποννήσου
Και οι πρόσκοποι στο πλευρό των σεισμοπαθών
Κοινωνία
12/02/2014 | 21:07

Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει τις τελευταίες εβδομάδες το νησί της Κεφαλονιάς, προσέτρεξαν για βοήθεια και συμπαράσταση, οι Πρόσκοποι της Δυτικής Πελοποννήσου, όπου σε συνεργασία με τα ενήλικα στελέχη των Προσκοπικών Συστημάτων του νησιού, παρέχουν υποστηρικτικό έργο στην προσπάθεια ανακούφισης του δοκιμαζόμενου πληθυσμού.

Ήδη, ομάδες Βαθμοφόρων έχουν αναλάβει τη διανομή υλικού διαβίωσης, τη φύλαξη και συντήρηση του καταυλισμού, τη διανομή φαγητού κ.λπ., ενώ είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειασθεί τις ημέρες που ακολουθούν.

Με συνέπεια, σύνεση και ηρεμία, πιστοί στο καθήκον τους προς το συνάνθρωπο, για μια ακόμη φορά οι Πρόσκοποι δίνουμε όπως πάντα το παρόν “…όπου χρέος σεμνό μας καλεί…!”

Το γενικό συντονισμό της αποστολής έχει ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Πολίτης (6973-747388), με τη συνεργασία του Εφόρου Περιοχής Προσκόπων Πελοποννήσου κ. Χάρη Κεφάλα (6944-763281).

Σε περίπτωση που οι ανάγκες απαιτήσουν την κινητοποίηση μεγαλύτερου αριθμού εθελοντών του Σ.Ε.Π. ή την ενεργοποίηση συλλογής υλικών πρώτης ανάγκης, θα ενημερωθούν οι Περιφερειακοί Έφοροι, ώστε να κινηθούμε συντονισμένα και άμεσα.

proskopoi

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer