Ευχαριστούμε όλους τους αντιπροσώπους των εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Και νέες επιτυχίες του Συλλόγου η «Κράνη»
Κοινωνία
04/11/2014 | 08:41

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 01/02-11-2014 Γενική εκλογό-απολογιστική συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος (ΟΕΣΠ&ΝΕ) . Πραγματοποιήθηκαν εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας , για αντιπροσώπους στην ΕΣΕΕ και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Από τον σύλλογο μας εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣΠ&ΝΕ ο ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος και αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ οι : ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κυριάκος, ΚΑΜΠΑΝΟΣ Χρήστος και ο ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκε ο ΒΛΑΧΟΣ Σωτήριος. Στις εκλογές συμμετείχε και ο αντιπρόσωπος μας στην ΟΕΣΠ&ΝΕ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Μαρίνος.

Ευχαριστούμε όλους τους αντιπροσώπους των εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν θέση τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΣΠ&ΝΕ όσο και στην ΕΣΕΕ. Και από τις νέες αυτές θέσεις στα παραπάνω κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα, θα συνεχίσουμε των αγώνα για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο .

Αργοστόλι 03/11/2014

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer