Η ανταπόκριση ενοριών, φορέων και απλών ανθρώπων ήταν σημαντική.
Και η Μητρόπολη Σπάρτης στο πλευρό των σεισμόπληκτων (βίντεο)
Εκκλησία
26/02/2014 | 06:57

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, είχε πρόσφατα απευθύνει έκκληση προς το ευσεβές πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας για συγκέντρωση συγκεκριμένων υλικών. Η ανταπόκριση ενοριών, φορέων και απλών ανθρώπων ήταν σημαντική.
Το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014 τα υλικά φορτώθηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης και εστάλησαν στο σεισμόπληκτο νησί προς βοήθεια των συνανθρώπων μας. Πιο συγκεκριμένα τα υλικά που συγκεντρώθηκαν ήταν 82 κιβώτια γάλακτος, 71 δοχεία ελαιολάδου, 52 κιβώτια τροφίμων, 180 κιβώτια εμφιαλωμένου νερού και 150 κουβέρτες.
H Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί θερμά τις ενορίες Ευαγγελίστριας Σπάρτης, Αγίου Νικολάου Σπάρτης, Σελλασίας, Κεφαλά, Ξηροκαμπίου, Κροκεών, Βρονταμά, Βλαχιώτη, Αγόριανης, Ρειχέας και Ανωγείων, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Μηλιάκο, τον Δικηγορικό Σύλλογο Σπάρτης, τα σούπερ μάρκετς Καραγιάννη, Βασιλόπουλου και Καλαβρυτινού, τον Συλλογο Γυναικών Βλαχιώτη, τις μεταφορικές εταιρείες ”Λακωνική Σπάρτης” με οδηγό τον κ. Γεώργιο Κούρλα και ”Λυκούδης Κεφαλονιάς” για τη δωρεάν μεταφορά της βοήθειας, τη μάνδρα οικοδομών του κ. Τάκη Τσάχαλη για την προσφορά μηχανήματος φόρτωσης και όλους τους συμπολίτες μας, που έσπευσαν να συνδράμουν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους.

sparths

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer