Μια μοναδική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».
Καθήλωσε τον κόσμο η «Περατζάδα στα Επτάνησα»! (βίντεο)
Κοινωνία
01/06/2013 | 10:58

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Μια μοναδική σε οργάνωση και εκτέλεση εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος».

Η «Περατζάδα στα Επτάνησα» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο, έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή της, είτε με χειροκροτήματα είτε με αυθόρμητα χαμόγελα και επιδοκιμασίες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης «ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ», με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σάμης «Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ» και τη συμμετοχή του Κερκυραϊκού Συλλόγου «ΛΑΟΔΑΜΑΣ» παρουσίασαν χορούς, τραγούδια και επτανησιακή σάτιρα, που δικαιολογημένα ενθουσίασαν τον κόσμο και θύμισαν σε πολιτικούς φορείς ότι το στοίχημα της επικοινωνίας των Επτανήσων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μπορεί να ξεκινήσει από τον κοινό μας Πολιτισμό.., όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ο εκπρόσωπος από τον Κερκυραϊκό Σύλλογο «ΛΑΟΔΑΜΑΣ».

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο Δημήτρη Μαντζουράτο, που με την υπομονή και την επιμονή του κατάφερε να οργανώσει τόσους χορευτές και να συμβάλει στην παρουσίαση αυτού του ξεχωριστού θεάματος.
Σημείωση:  Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και συνολικά η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον σατιρικό ποιητή Ανδρέα Λασκαράτο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer