Μετά από 3 χρόνια ο Νίκος Καρβέλας ξανασυνεργάστηκε με την Άννα Βίσση στον πρόσφατο δίσκο της «Αγάπη είναι εσύ» και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Κέντρο διερχομένων η Heaven Music!
Life
24/03/2011 | 19:02

antonatos2Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Χτες το βράδυ απολαμβάνοντας τον απόλυτο Αντώνη Ρέμο στην σκηνή του Αλ Τσαντήρι με τον Λάκη Λαζόπουλο και ακούγοντας να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια, υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιθύνοντα νου της δισκογραφικής εταιρίας του ομίλου ΑΝΤ1 Heaven Music Μάκη Πουνέντη, ρίχναμε και μια ματιά στο διαδικτυακό τοπίο.

Εκείνη λοιπόν την ώρα έσκασε ένα νέο που κανείς μας δεν το περίμενε. Ο διάσημος συνθέτης Νίκος Καρβέλας υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την Heaven και μάλιστα σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα νέα του τραγούδια μαζί με διασκευές παλιών και αγαπημένων επιτυχιών.

Έτσι λοιπόν μπορεί πέρσι να έχασε τον Φοίβο, την Δέσποινα Βανδή, τον Νίνο και τον Θάνο Πετρέλη φέτος όμως κέρδισε τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Καρβέλα. Το θέμα είναι το επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτή η μεταγραφή στο δισκογραφικό τοπίο της Ελλάδας.

Μετά από 3 χρόνια ο Νίκος Καρβέλας ξανασυνεργάστηκε με την Άννα Βίσση στον πρόσφατο δίσκο της «Αγάπη είναι εσύ» και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Γεγονός είναι ότι η Άννα Βίσση δεν έχει δείξει ποτέ την τάση να αλλάζει δισκογραφική στέγη καθώς από την αρχή της καριέρας της παραμένει υπό την σκέπη της άλλοτε Columbia που μετεξελίχτηκε σε Sony Music.

Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να δούμε και την απόλυτη Ελληνίδα σταρ στην πολύ δυναμικά ανερχόμενη δισκογραφική Heaven είναι απλώς άλλη μια παραφιλολογία που στηρίζεται στην τεράστια φήμη που έχει η Άννα Βίσση? Ο χρόνος μένει να δείξει αν θα βγούμε αληθινοί ή όχι, πάντως η Heaven δεν είχε υπάρξει ποτέ πιο κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει την Άννα Βίσση από ότι βρίσκεται σήμερα.

Οι κύκλοι της τραγουδίστριας πάντως το διαψεύδουν το ενδεχόμενο μεταγραφής της και τονίζουν ότι μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο Αθηνών Αρένα, βρίσκεται στην Αμερική για περιοδεία.

Stay tuned για περισσότερα!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer