Βλέποντας το σκηνικό που είχε στηθεί στην πλατεία Αργοστολιού, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρέλαση, αν είσαι άνθρωπος με χιούμορ, το λιγότερο που θα έκανες θα ήταν να γελάσεις φωναχτά!
Κάποτε οι απέναντι ηταν ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ειναι Κυβέρνηση μνημονίου…
Πολιτική
28/10/2015 | 20:36

Βλέποντας το σκηνικό που είχε στηθεί στην πλατεία Αργοστολιού, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρέλαση, αν είσαι άνθρωπος με χιούμορ, το λιγότερο που θα έκανες θα ήταν να γελάσεις φωναχτά! Να γελάσεις για να μην κλάψεις ή για να μη σε πιάσει τρελά κεφαλλονίτικη!

Λοιπόν, να οι δυο αιτίες του γέλιου:

Στην εξέδρα δεν ανέβηκαν οι της Κυβέρνησης για να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον λαό λέει…

Από απέναντι ακούγονταν κάτι ξεψυχισμένα συνθήματα, αλλά μαντέψτε, αυτοί που φώναζαν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ…


28-oktovriou-parelasi-10

Ίδιο επίπεδο με το λαό…!!! Ας μειώσουν τον μισθό τους και ας τον εξισώσουν με του λαού για να είναι στο ίδιο επίπεδο! Και ας πληρώνουν όσα και ο λαός για να νιώθουν στο ίδιο επίπεδο! Δεν μπορώ να ακούω άλλες βλακείες πια! Τι τους πείραξε δηλαδή η εξέδρα; Ίσα ίσα, θα έκαναν παρέα στους παλιότερους και πιο έμπειρους μνημονιακούς…. Μπας και πάρουν καμία ιδέα βρε παιδί μου… 28-oktovriou-parelasi-13

Τα συνθήματα δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ…. Χα χα χα! Η Βουλευτής με τον εκλεκτό κ. Μπαλάφα (με γραβάτα παρακαλώ) ήταν στη μεριά των επισήμων ως Κυβέρνηση! Ο κ Πετράτος που κάποτε τα έβαζε με τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Κουρή για τους ήρωες του παρελθόντος, ήταν δίπλα στους επισήμους της Κυβέρνησης ως Συγκυβέρνηση!! Και εννοείται ήταν μέσα στο χαμόγελο γιατί όλα πάνε τέλεια, ο κόσμος τρώει μνημόνιο και χαίρεται, πληρώνει φόρους (ΕΝΦΙΑ + αυξημένα Τέλη Κυκλοφορίας έτσι για να γιορτάσουμε το «Πρώτη φορά Αριστερά) και δίνει και παραπάνω γιατί του περισσεύουν, ευγνωμονεί τον ήρωα Τσίπρα και κραυγάζει από αγαλλίαση….

Έτσι είναι, γυρνά ο τροχός! Κάποτε οι απέναντι ήταν ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα είναι Κυβέρνηση του πιο σκληρού μνημονίου….!

Τι σουρεαλιστική εικόνα αλήθεια, να τους βλέπεις να «γλείφουν» εκεί που έφτυναν και να νομίζουν ότι μας σώζουν κιόλας!
Ήταν απέναντι και σήμερα είναι απέναντι αλλά με τους τότε απέναντι…. Αυτοί!

Κουράγιο Έλληνα! Είναι στη μοίρα σου να μετράς τους Εφιάλτες!

Ο Ακάκιος…

28-oktovriou-parelasi-9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer