Σήμερα, στις 10.30 το πρωί να συγκεντρωθούμε μπροστά απ' το Δημαρχείο του Αργοστολίου.
Κάλεσμα 15μελων στην σημερινή μαθητική κινητοποίηση
Κοινωνία
02/11/2015 | 05:27

Εμείς, τα 15μελή των ΓΕΛ Σάμης και 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου, αφού συζητήσαμε στα σχολεία μας, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των άλλων 15μελών-5μελών και συντονιστικών σχολείων από την Ελλάδα για κινητοποιήσεις στις 2 του Νοέμβρη, λόγω των ιδιαίτερα σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε για άλλη μια χρονιά. Τούτη τη χρονιά αντί να χάσουμε τον ύπνος μας, θα κάνουμε κυβερνήσεις και Υπουργεία να μας βλέπουν στον ύπνο τους!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!
Να ενωθούμε, να συντονιστούμε, να γίνουμε ΕΝΑ!
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Να ακουστεί η φωνή μας σε όλα τα σχολεία, τις πόλεις, παντού!

Είναι πολλά τα προβλήματα που θα μπορούσε να σταθεί κανείς και απαιτούν λύση εδώ και τώρα. Από το θέμα των υποδομών (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, εξοπλισμός κλπ) έως και το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε για να αγοράσουμε βιβλία αγγλικών και να κάνουμε μάθημα, λες και δεν πληρώνουμε ήδη αρκετά!

Μας ετοιμάζουν δύσκολες μέρες, οι οικογένειές μας ήδη δέχονται το ένα χαστούκι πίσω απ’ το άλλο.
Φτάνει όμως!!
Το μέλλον μας δεν χωράει στις ουρές της ανεργίας, στις ακριβές σπουδές, στη δουλειά χωρίς δικαιώματα.
Δεν θα κάτσουμε στα «αυγά» μας, όπως θέλει και η σημερινή κυβέρνηση που συνεχίζει από κει που το άφησαν οι προηγούμενες, τώρα μάλιστα που εφαρμόζουν μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού νέα μνημόνια που έχουν και μέτρα για την παιδεία.
Καλούμε όλα τα Γυμνάσια, τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της Κεφαλονιάς να συζητήσουν στα 15μελή, τα 5μελή, στις Γενικές τους Συνελεύσεις για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν και στις 2 του Νοέμβρη στις 10.30 το πρωί να συγκεντρωθούμε μπροστά απ’ το Δημαρχείο του Αργοστολίου ώστε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ότι :
Δεν τους χαρίζουμε τα όνειρά μας! Θα μας βρουν απέναντί τους!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer