Είχε εκτελέσει εν ψυχρώ τον ίδιο του τον αδελφό πυροβολώντας τον τρεις φορές λόγω των χρόνιων οικογενειακών και κτηματικών διαφορών
Ισόβια στον αδελφοκτόνο της Ζακύνθου
Κοινωνία
19/11/2015 | 11:05

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον ηλικιωμένο αγρότη από την περιοχή του Αργασίου στη Ζάκυνθο, ο οποίος είχε εκτελέσει εν ψυχρώ τον ίδιο του τον αδελφό πυροβολώντας τον τρεις φορές λόγω των χρόνιων οικογενειακών και κτηματικών διαφορών που είχαν.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση της αδελφοκτονίας που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2014, επέβαλλε στον 72χρονο κατηγορούμενο ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και πρόσθετες ποινές φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Τα δυο αδέλφια είχαν λογομαχήσει έντονα με αιτία τις διαφορές που είχαν, αλλά σύντομα ήρθαν στα χέρια. Ξαφνικά, ο 72χρονος σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε τον 69χρονο αδελφό του ξανά και ξανά στην κοιλιακή χώρα, σωριάζοντάς τον νεκρό. Ο δράστης είχε συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer