Τι προτρέπει στους τραπεζικούς υπαλλήλους Κεφαλονιάς το ΙΝΚΑ
ΙΝΚΑ: «Να βοηθηθούν οι δανειολήπτες της Κεφαλονιάς»
Κοινωνία
13/02/2014 | 21:24

H  ‘ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ‘ καλεί  όλους  τους  τραπεζικούς  Υπαλλήλους  του νησιού μας  να συνεργαστούν, και να βοηθήσουν τους  δανειολήπτες  της  Κεφαλονιάς  οι  οποίοι  έχουν υποστεί  ζημιές  στην  κατοικία  τους  ή στην επαγγελματική τους στέγη.
Κύριοι τις επόμενες ημέρες θα σας  επισκεφτούν άνθρωποι  οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση. Άνθρωποι οι οποίοι είδαν μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι τους να καταστρέφεται, και τώρα καθώς κατακάθεται ο κουρνιαχτός, έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός όλων των άλλων, και την αποπληρωμή ενός  δυσβάσταχτου δανείου για ένα κτίσμα το οποίο δεν υφίσταται πλέον.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι ασφαλιστικές  εταιρείες  προτίθενται να αποζημιώσουν τους  πληγέντες  από τον σεισμό, αλλά καθοριστικό παράγοντα θα παίξει η στάση των Τραπεζών.
Εδώ είναι που σας θέλουμε αρωγούς.
Ζητούμε από τον Διευθυντή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο κάθε υποκαταστήματος  του νησιού μας ,να θυμηθεί ότι πρώτον είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεύτερον ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ και κατόπιν ένας υπάλληλος του οποίου ο στόχος είναι μόνο να προστατεύσει τα συμφέροντα του εργοδότη του.
Σκύψτε επάνω στο πρόβλημα κάθε λαβωμένου συμπατριώτη μας, βρέστε του λύσεις, αποτρέψτε τον  από παγίδες, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να βοηθήσετε  ευάλωτους ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν που να απευθυνθούν και ποιόν να πιστέψουν.

Σας ευχαριστώ.
Πέρσα Μαρκαντωνάτου.
Πρόεδρος

kaminarata-seismos

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer