Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να είναι όλα στην ώρα τους και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Ικανοποίηση στη Περιφέρεια για τη ροή των αποτελεσμάτων
Πολιτική
06/07/2015 | 09:39

Χωρίς κανένα πρόβλημα κύλησε η χθεσινοβράδινη ροή αποτελεσμάτων από τη Περιφέρεια. Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να είναι όλα στην ώρα τους και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Και αυτό γιατί μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στήθηκε και διανεμήθηκε το προεκλογικό υλικό ενώ δεν υπήρξε κανένα σοβαρό πρόβλημα με τους δικαστικούς αντιπροσώπους.
Ένα μεγάλο μπράβο στους υπαλλήλους της περιφέρειας που ξενυχτώντας μέσα στο περιφερειακό κατάστημα έφεραν εις πέρας το δύσκολο εγχείρημα με επιτυχία.

Μάλιστα, ο κ. Δρακουλόγκωνας σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή και την μετάδοση των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος, επίσης τα Μ.Μ.Ε. Κεφαλονιάς για την συνεργασία, την άψογη παρουσίαση, έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση καθώς και την εταιρεία «Ε. ΠΟΔΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την ευγενική χορηγία της προμήθειας, των όσων προσφέρθηκαν στους δημοσιογράφους και στα μέλη των συνεργείων, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

perifereia_grafeio (2) perifereia_grafeio (3) perifereia_grafeio (4) perifereia_grafeio (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer