Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απαντά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη Κέρκυρας
Θόδωρος: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»
Πολιτική
18/09/2015 | 14:41

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

η αν προτιμάτε: «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κέρκυρας, με την οποία οι συντάκτες εκδηλώνουν το όψιμο ενδιαφέρον τους για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα που εκτελούνται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η, όλως τυχαίως(!) προεκλογική, ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, βρίθει ανακριβειών, χρησιμοποιεί ασυνάρτητους και παραπλανητικούς αριθμητικούς υπολογισμούς ώστε να καταλήξει σε προκατασκευασμένα συμπεράσματα και φυσικά κινείται σε κλίμα μικροπολιτικής και σουρεαλισμού, χωρίς ίχνος εποικοδομητικής κριτικής, απαραίτητης για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του λαού των Ιονίων.

Δεν μπορούμε  όμως να μην παρατηρήσουμε  ότι σημαντικά έργα που επί σειρά ετών λιμνάζουν στην Κέρκυρα αλλά και στα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά, και για τα οποία ξαφνικά κόπτονται οι ιθύνοντες νόες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είχαν ως διαχειριστές και αποκλειστικά υπεύθυνους, αιρετούς της δικής τους κομματικής παράταξης.

Νομάρχες, δήμαρχοι, περιφερειάρχες κυρίως της δικής τους κομματικής αυλής αλλά και της κομματικής αυλής της -συνέταιρου τους στις μνημονιακές κυβερνήσεις- ΝΔ, ήταν αυτοί που οδήγησαν πλήθος έργων υποδομής της Κέρκυρας στα «βράχια».Επί σειρά ετών, οι σημερινοί κήνσορες έβρισκαν δικαιολογίες για να καλύψουν τάχα, την ανεπάρκειά τους. Έτσι, όσα δεν κατάφεραν να πράξουν για δεκαετίες απαιτούν τώρα, να τα κάνουμε εμείς, ως νέα περιφερειακή αρχή  σε λίγους μήνες.

Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν θίγεται και κυρίως δεν πτοείται από τέτοιες απροκάλυπτες επιθέσεις με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έχει την αγάπη και την στήριξη των χιλιάδων μη προνομιούχων πολιτών της Κέρκυρας και του Ιονίου και εργάζεται με συνέπεια για την προώθηση του προοδευτικού της προγράμματος.

Στην προσπάθεια της αυτή η σημερινή Περιφερειακή Αρχή διαλύει αργά αλλά σταθερά το τοπικό σύστημα διαπλοκής στον χώρο των δημοσίων έργων ,στο οποίο εξέχουσα θέση κατείχε το πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται πίσω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη της Κέρκυρας, τους συντάκτες αλλά και τους υποβολείς της άθλιας αυτής ανακοίνωσης.

Σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της ΠΙΝ σε τούτη την κρίσιμη πολιτικά στιγμή επιλέγουμε να σταματήσουμε μέχρις  εδώ.

Άλλωστε τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, ως ΑΝ.Α.Σ.Α , το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε  τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής της επίσημης λογοδοσίας για τα πεπραγμένα ενός έτους περιφερειακής αρχής, σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας.

Το μόνο που επιθυμούμε  να υπενθυμίσουμε  στην Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ)  είναι ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer