Δύσκολα θα ξεχάσει την πτήση της από Αθήνα για Μυτιλήνη, αφού πήρε διαστάσεις... θρίλερ
Θρίλερ στον αέρα για την Ελεονώρα Μελέτη
Life
09/02/2016 | 15:27

Ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο. Δύσκολα θα ξεχάσει η Ελεονώρα Μελέτη την πτήση της από Αθήνα για Μυτιλήνη, αφού πήρε διαστάσεις… θρίλερ.

Ενώ ξεκίνησε από το αεροδρόμιο ανυπομονώντας να συναντήσει τους κατοίκους του νησιού προκειμένου να καταγράψει τις μαρτυρίες τους για την εκπομπή “#hastag”, (μιας που ψήφισμα του παγκόσμιου κινήματος “Avaaz” ζητάει να τους απονεμηθεί το νόμπελ ειρήνης μετά τη δραστηριοποίηση τους για τους πρόσφυγες), τελικά έζησε έναν εφιάλτη. Αν και στην αρχή δεν έδωσε σημασία στις αναταράξεις, λόγω της κακοκαιρίας, λίγο πριν φτάσει στο νησί φοβήθηκε ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

Η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους όχι μόνο δεν επέτρεπαν την προσγείωση, αλλά το αεροσκάφος δεν μπορούσε να μείνει σε σταθερή τροχιά. Τότε, άρχισε να κάνει μεγάλους ελιγμούς με την αγωνία της παρουσιάστριας να χτυπά κόκκινο. Όσο και αν προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, βλέποντας τις απανωτές προσπάθειες του πιλότου να το προσγειώσει να πέφτουν στο κενό, το μυαλό της πήγε κατευθείαν στο κακό. “Πρώτη φορά φοβήθηκε τόσο που ήταν έτοιμη να βάλει τις φωνές”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.

Λόγω μάλιστα της έντονης κακοκαιρίας το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα, με την Ελεονώρα να ηρεμεί μόνο όταν πάτησε γερά στο έδαφος.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer