Ραγδαίες εξελίξεις ενώ συνεχίζονται οι έρευνες
Θρίλερ στη Ρόδο: Τρεις οι νεκροί;
Κοινωνία
24/11/2013 | 10:04

Άλλο ένα πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή της Κρεμαστής. Δυστυχώς δεν ήταν εύκολη η αναγνώριση της σορού και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για το λόγο αυτό.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι συγγενείς του δασκάλου από το Παραδείσι για να διαπιστώσουν  αν πρόκειται για τον άτυχο δάσκαλο που αγνοείται από χθες, σύμφωνα με το rodosreport.

Την ίδια ώρα έχει προστεθεί ένας ακόμα αγνοούμενος, ο άνδρας της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Παστίδα εχθές το βράδυ και αναγνωρίστηκε πριν λίγη ώρα όταν βρέθηκε η ταυτότητα της.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς η επίσημη ενημέρωση από τις αρχές είναι ανύπαρκτη.

Δύο γυναίκες έχουν χάσει ακόμη τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και πνίγηκαν, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των αγνοούμενων έφθασε τους τέσσερις.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, αρκετές περιοχές δεν έχουν ρεύμα,λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ ενώ, όπως είπε, από το 1985 είχε να σημειωθεί ανάλογη καταστροφή

Στο νησί μετέβη ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και η Γενική Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Χριστιάνα Καλογήρου, ενώ στη Ρόδο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής και από τα γύρω νησιά.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παρακεί όσοι πολίτες αντιληφθούν ότι αγνοείται κάποιο οικείο τους πρόσωπο να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές στα τηλέφωνα 100, 199 και 112.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer