Δυστυχώς για πολλοστή φορά τα 5 τελευταία χρόνια η περιοχή της Παλικής βιώνει την αδιαφορία και την εγκατάλειψη
Θεόφιλος: “Το Γηροκομείο Ληξουρίου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του”
Πολιτική
11/08/2015 | 14:24

Την ώρα που το Γηροκομείο Ληξουρίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, η Δημοτική Αρχή σφυρίζει κλέφτικα ενώ ο Δήμαρχος ξοδεύει πολύτιμο χρόνο σε ραδιοφωνικές κοκορομαχίες συνιστώντας στους επικριτές του «να εκτονώνονται»

Δυστυχώς για πολλοστή  φορά τα 5 τελευταία χρόνια η περιοχή της Παλικής βιώνει την αδιαφορία και την εγκατάλειψη από πλευράς Δημοτικών Αρχόντων.

Η παράταξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θεωρεί ότι έστω και την τελευταία στιγμή πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιληφθούν ότι:

  1. Το Γηροκομείο Ληξουρίου έχει μια μακρά ιστορική διαδρομή συνεπούς κοινωνικής προσφοράς η οποία πρέπει απρόσκοπτα να συνεχιστεί.
  2. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Καλούμε σε σύσκεψη άμεσα όλους τους θεσμικούς φορείς (Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Διοικητικό Συμβούλιο Γηροκομείου, Φορείς) προκειμένου να εξευρεθεί ασφαλής και βιώσιμη λύση για τη λειτουργία του Γηροκομείου.

Το Γηροκομείο δεν προσφέρεται για άγονη αντιπαράθεση και μικροκομματικές αντεγκλήσεις μιας κλειστής κάστας ανθρώπων. Είναι θέμα μείζονος σημασίας, που αφορά ολόκληρη την κοινωνία όχι μόνο της Παλικής αλλά και την Κεφαλονιά ολόκληρη.

Μόνο αν σκύψουμε  όλοι μαζί με σεβασμό, ευαισθησία και υπευθυνότητα στο πρόβλημα θα βρούμε τη βέλτιστη λύση.  Να μην ξεχνάμε ότι ο Πολιτισμός ενός τόπου φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer