Συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Ληξούρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Θεόφιλος: «Αγαπάμε το Ληξούρι, πιστεύουμε το Ληξούρι και θα βοηθήσουμε το Ληξούρι».
Πολιτική
08/05/2014 | 12:49

Της Γιάννας Κουλουμπή
Συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Ληξούρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Το Θεόφιλο Μιχαλάτο υποδέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι, ενώ καταχειροκρότησαν όταν ακούγονταν τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Ο κ. Μιχαλάτος στην ομιλία του άφησε αιχμές τόσο στις πρακτικές διοίκησης του νυν Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Παρίση όσο και στην παρουσία του κ. Καλαφάτη ξανά στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στο Ληξούρι και το τι πρέπει να γίνει μετά τους σεισμούς που το έπληξαν, λέγοντας χαρακτηριστικά «αγαπάμε το Ληξούρι, πιστεύουμε το Ληξούρι και θα βοηθήσουμε το Ληξούρι». Εκτός αυτού, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πράγματα που σκοπεύει να κάνει, αν εκλεγεί, σε όλους τους τομείς.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, απλός κόσμος, αλλά και υποψήφιοι του συνδυασμού του θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να ανταλλάξουν απόψεις.

Σημείωση: Στην συγκέντρωση βρέθηκε και ο πατέρας Γςεράσιμος Μπάλλας από την Αμερική. Μιλώντας μας μάλιστα, μας είπε ότι εύχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει κάτι καλό για τον τόπο συνολικά από τη νέα ηγεσία που θα αναλάβει μετά τις εκλογές.

theofilos-liksouri1 theofilos-liksouri2 theofilos-liksouri6 theofilos-liksouri7 theofilos-liksouri8 theofilos-liksouri9 theofilos-liksouri10 theofilos-liksouri11 theofilos-liksouri12 theofilos-liksouri13 theofilos-liksouri14 theofilos-liksouri15 theofilos-liksouri16 theofilos-liksouri17 theofilos-liksouri18 theofilos-liksouri19 theofilos-liksouri20 theofilos-liksouri21 theofilos-liksouri22 theofilos-liksouri23 theofilos-liksouri24 theofilos-liksouri26 theofilos-liksouri27 theofilos-liksouri28 theofilos-liksouri29 theofilos-liksouri30 theofilos-liksouri31 theofilos-liksouri32 theofilos-liksouri33 theofilos-liksouri35 theofilos-liksouri36 theofilos-liksouri37

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer