Με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισε την 4η θεματική ενότητα της Εβδομάδας Αποδήμων ο νέος Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών.
Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Βαλλιανάτος στους Απόδημους
Κοινωνία
04/08/2013 | 11:34

Αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε ο χαιρετισμός του νεαρού Προέδρου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών Τάσου Βαλλιανάτου κατά τη διάρκεια της 4ης θεματικής ενότητας της Εβδομάδας Αποδήμων που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Αγία Ευφημία. Ο νεαρός δικηγόρος εντυπωσίασε κυριολεκτικά τους απόδημους όχι μόνο για το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και γιατί εκτός κειμένου έκανε ιδιαίτερη μνεία για τη καθοριστική συμβολή που μπορούν να παίξουν οι απόδημοι στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισε τη βδομάδα αποδήμων και τα οφέλη από μια τέτοια οργάνωση.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης τον κ. Βαλλιανάτο συνεχάρησαν πολλοί συμπατριώτες μας απόδημοι – μέλη συλλόγων από την Αμερική και τον Καναδά.
Αξίζει: Η παρουσία και ο χαιρετισμός του Τάσου είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς στην εκδήλωση ο Δήμος βράβευσε τη συγγραφέα Διονυσία Κατεβάτη, ιστορικό μέλος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών.
Δείτε το βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση στην Αγία Ευφημία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer