Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς εξέδωσε η 68χρονη απόφοιτη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η οποία ανακηρύχθηκε πρόσφατα επίτιμη Δημότης του νησιού.
Θερμές ευχαριστίες από την 68χρονη φοιτήτρια Κατερίνα Πατινιωτάκη
Κοινωνία
08/12/2015 | 12:13

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση εξέδωσε η Κατερίνα Ξυλούρη-Πατινιωτάκη, η 68χρονη απόφοιτη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η οποία ανακηρύχθηκε πρόσφατα επίτιμη Δημότης του νησιού από τη Δημοτική Αρχή σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

Ευχαριστίες προς τον Αξιότιμο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση,

Κύριε Δήμαρχε, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την ύψιστη τιμή που μου αποδώσετε, σε μια πολύ συγκινητική τελετή, η ατμόσφαιρα της οποίας συνάδει με το ζεστό και φιλόξενο ύφος και ήθος του νησιού. Επίσης σας συγχαίρω θερμά και σας θαυμάζω γιατί σε αντίθεση με την πλειονότητα των πολιτικών που γνωρίζουμε εσείς αποδείξατε ότι ο πολιτικός που έχει ήθος και επιμονή μπορεί πραγματικά να προσφέρει στον τόπο του. Καταφέρατε με τη δυναμική και το πραγματικό ενδιαφέρον σας να αγωνιστείτε για την κατάργηση του σχεδίου “Αθηνά” που αφαιρούσε τη σχολή από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και να παραμείνει τελικά στο νησί το ΤΕΙ, το οποίο μάλιστα αναβαθμίστηκε χάρη στις προσπάθειες σας. Δεν μείνατε στα “θα”! Σας εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και την ευόδωση των προσωπικών και πολιτικών στόχων. Η Κεφαλονιά θα είναι πάντα στην καρδιά μου σαν μια δεύτερη πατρίδα. Η Κεφαλονιά μου χάρισε το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής μου. Είναι η δική μου Ιθάκη!

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Ξυλούρη-Πατινιωτάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer