Συγκέντρωση υπέρ του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεια του Αργοστολίου, με ομιλήτρια τη Βουλευτή του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Θεοπεφτάτου: Οι Έλληνες θα πουν ένα νέο περήφανο “ΟΧΙ”
Πολιτική
03/07/2015 | 00:19

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Συγκέντρωση υπέρ του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεια του Αργοστολίου, με ομιλήτρια τη Βουλευτή του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. sugentrwsh_oxi (7) sugentrwsh_oxi (8)

Η κα Θεοπεφτάτου δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Σήμερα όλο το χρεωκοπημένο παλιό πολιτικό σύστημα, όλες οι δυνάμεις του χθες έχουν ενωθεί σε ένα κοινό σκοπό: Να στερήσουν από τους Ελληνες να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον της χώρας μας. Πότε από τις Βρυξέλλες και πότε από την Αθήνα, οι εχθροί της δημοκρατίας και τα παπαγαλάκια τους έχουν εξαπολύσει ένα όργιο παραπληρόφορησης και τρομοκράτησης του λαού μας με τον εκβιασμό της τραπεζικής ασφυξίας. Δεν θα τους περάσει! Σε πείσμα όσων επενδύουν στο φόβο, οι Ελληνες έχουν τη μνήμη, το μυαλό και την καρδιά που απαιτείται για να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη για την Ελλάδα στιγμή. Πολλοί ρωτούν δικαιολογημένα τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Τι θα γίνει αν ψηφίσουμε όχι στην πρόταση των δανειστών; Η απάντηση είναι ότι με το νέο περήφανο “ΟΧΙ” της ιστορίας μας, δίνουμε τη δύναμη στην κυβέρνηση μας να διαπραγματευτεί, έχοντας πίσω της ένα ολόκληρο λαό. Εναν λαό που χωρίς αυτόν δεν υπάρχει Ευρώπη αν δεν το θέλουμε εμείς οι ίδιοι. Την Κυριακή έχουμε τη μοναδική ευκαιρια να συμμετέχουμε εμείς στη διαπραγματευση. Να καταθέσουμε τη δική μας γνώμη για ένα ζήτημα εθνικό που αφορά την πατρίδα μας, την οικογένεια μας και το μέλλον μας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, μην χαραμίσετε αυτό το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα, μην ακυρώσετε την ελπίδα. Πάμε δυνατά στο ΟΧΙ”. sugentrwsh_oxi (14)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Παναγής Δρακουλόγκωνας είχε αναφέρει νωρίτερα στην τοποθέτηση του: “Αυτοί που μας κατέστρεψαν μας λένε ψηφίστε “ΝΑΙ” και δώστε μας μια ευκαιρία για να σας ξανακαταστρέψουμε. Εμείς ζουμε στην Κεφαλονιά που γέννησε τον ριζοσπαστισμό και όχι στη χώρα των Λωτοφάγων. Και αυτοί οι κύριοι την Κυριακή με ένα μεγάλο ¨ΟΧΙ” θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Ας μην αφήσουμε το φόβο να κυριαρχήσει. Ας κάνουμε το όνειρο μας να ανθίσει για μια ακόμη φορά στα νησιά μας”. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν ο Δημοτικός Σϋμβουλος, Μάκης Δημητράτος, ο Παναγής Βλάχος, εκ μέρους της Κοινωνικής Συμφωνίας και ο Νίκος Παυλάτος από τη “Μελάμπους”. Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, sugentrwsh_oxi (15)sugentrwsh_oxi (16) sugentrwsh_oxi (17) sugentrwsh_oxi (18) sugentrwsh_oxi (19) sugentrwsh_oxi (20) sugentrwsh_oxi (22) sugentrwsh_oxi (23) sugentrwsh_oxi (24) sugentrwsh_oxi (25) sugentrwsh_oxi (27) sugentrwsh_oxi (28)Χρήστος Λευκαδίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μάκης Δεστούνης και άλλα στελέχη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο. Η εκδήλωση, που προσέλκυσε αρκετό κόσμο, περιλάμβανε ακόμα τραγούδια αλλά και απαγγελία ποιημάτων με μηνύματα αξιοπρέπειας και αντίστασης. sugentrwsh_oxi sugentrwsh_oxi (2) sugentrwsh_oxi (3) sugentrwsh_oxi (4) sugentrwsh_oxi (5) sugentrwsh_oxi (6) sugentrwsh_oxi (9) sugentrwsh_oxi (10) sugentrwsh_oxi (11) sugentrwsh_oxi (12) sugentrwsh_oxi (13)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer