Ο Κουρής πήγε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού τη περασμένη Δευτέρα το απόγευμα και μίλησε με παράγοντες του κόμματος.
«Θα είμαι υποψήφιος αν το θελήσω»
Πολιτική
31/03/2011 | 08:04

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-kefalonia  τη περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, ο γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Κουρής άφησε για λίγο την ιατρική και «ανηφόρησε» προς τη Συγγρού όπου είναι και τα νέα γραφεία της ΝΔ. Με το χαμόγελο που τον διακρίνει άρχισε να μιλά με πολλούς παράγοντες του κόμματος και να τους εκφράζει την επιθυμία να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα βρήκε και το βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο και του ανέλυσε τις θέσεις του.

Το e – kefalonia επικοινώνησε με το Γιώργο Κουρή για να μάθει αν ισχύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αλλά ο ίδιος απέφυγε, πάντα ευγενικά, να μας απαντήσει.

Το μόνο που μας τόνισε είναι «χαίρομαι ιδιαίτερα που συνωστίζονται πολλοί υποψήφιοι για την διεκδίκηση της έδρας με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό σημαίνει ότι όποτε και να γίνουν εκλογές το ψηφοδέλτιο θα είναι νικηφόρο».

Όταν το διακόψαμε λέγοντας του ότι, δεν είναι υποψήφιοι αλλά… εν δυνάμει, μας απάντησε λέγοντας ότι, «εγώ δεν είμαι εν δυνάμει, εγώ είμαι υποψήφιος… οι άλλοι είναι εν δυνάμει!!! Εγώ είμαι υποψήφιος αν το θελήσω και το θέλω…»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer