Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ήταν το πρώτο ζεϊμπέκικο που χόρεψα μετά το 2017 και την απώλεια του γιου μου»
Life
25/03/2025 | 13:09

«Μου βγήκε και το έκανα με μια χαρμολύπη», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε πρόσφατα και ήταν το πρώτο μετά την απώλεια του γιου του, το 2017.

«Ο τηλεθεατής δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις αστυνομικές υποθέσεις, επειδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στη θέση ενός θύματος. Υπάρχει μεγάλη τοξικότητα στο twitter από ανώνυμα προφίλ, έχω κινηθεί νομικά απέναντι σε λογαριασμούς που με συκοφάντησαν», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η σύζυγός μου είναι η ήρεμη δύναμη δίπλα μου, μου έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Δεν μπορώ να εκφραστώ όταν πονάω ψυχικά, αλλά η Ράνια έχει την ικανότητα να με καταλαβαίνει ακόμα κι όταν δεν μιλάω».

Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε κι έγινε viral, ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε: «Ήταν το πρώτο ζεϊμπέκικο που χόρεψα μετά το 2017, μετά την απώλεια του γιου μου. Μου βγήκε και το έκανα με μια χαρμολύπη».

Πηγή: zappit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Screenshot