Ο εμπορικός σύλλογος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου ενημερώνει ότι υπάρχει δυνατότητα δωρεάνσυμβουλευτικής υποστήριξης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Συμβουλευτική για τους επαγγελματίες από τον Εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ
Κοινωνία
26/10/2016 | 08:19

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος σάς ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα  Δωρεάνσυμβουλευτικής υποστήριξης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο την ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, και με την αρωγή του τριτοβάθμιου οργάνου μας, της ΕΣΕΕ, δίνεται η δυνατότητα παροχής ενός ευρέος φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών, από εξειδικευμένους συμβούλους, το οποίο συμπεριλαμβάνει τομείς της καθημερινής λειτουργίας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και της στρατηγικής ανάπτυξής τους.

Η θεματολογία της συμβουλευτικής υποστήριξης αφορά τους εξής βασικούς θεματικούς άξονες:

  1. 1.Χρηματοοικονομικά θέματα (αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας, διαχείριση οφειλών κ.ά.)
  2. 2.Φορολογικά θέματα (διευκρινίσεις για το φορολογικό καθεστώς, πλάνο φορολογικών υποχρεώσεων κ.ά.)
  3. 3.Ασφαλιστικά και εργοδοτικά θέματα
  4. 4.Νομικά ζητήματα εμπορικής φύσεως
  5. 5.Διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων (στήριξη επιχειρηματικότητας, εξωστρέφεια, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.)

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 6946.776144 στην κα Ελένη Μεσολωρά και στο 697 855 4144 στον κο Κωνσταντίνο Πρέντζα.

Ο Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                Μαρία Σκλαβουνάκη

*Επισυνάπτεται μια πρόχειρη φόρμα (έως ότου λάβουμε την επίσημη από την ΕΣΕΕ) μέσω της οποίας θα μπορούν να απευθύνουν οι ενδιαφερόμενοι.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer