Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ομάδας Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κεφαλονιά (Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς-Ζακύνθου-Ιθάκης
Θέληση για ζωή απο τα μέλη Ψυχικής Υγείας στη Κεφαλονιά
Κοινωνία
16/12/2015 | 17:25

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ομάδας Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κεφαλονιά (Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς-Ζακύνθου-Ιθάκης – Κέντρο Ημέρας Αργοστολίου) στις 14 κ 15 Δεκεμβρίου 2015.
Το παζάρι φιλοξενούσε χειροποίητες κατασκευές της Ομάδας με φυσικά υλικά, οι οποίες φτιάχτηκαν στην προσπάθεια κινητοποίησής τους και ανάκτησης δεξιοτήτων που η ψυχική νόσος επηρεάζει. Τα έσοδα θα αξιοποιηθούν για τις επόμενες δραστηριότητες της Ομάδας.
Παράλληλα με το παζάρι δόθηκε η ευκαιρία στην τοπική κοινωνία για ενημέρωση από επαγγελματίες ψυχικής υγείας σχετικά με την ψυχική νόσο και ειδικότερα για τη Σχιζοφρένεια, αλλά και για επαφή με την Ομάδα των Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απροσδόκητα μεγάλη και φάνηκαν βήματα στην καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος της ψυχικής νόσου. Η Ομάδα άντλησε ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά από τα παραπάνω, ένιωσε αποδοχή από την τοπική κοινωνία και ενδυνάμωση να συνεχίσει κάθε προσπάθεια.
Η Ομάδα Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κεφαλονιά, καθώς και οι επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (Κινητή Μονάδα Ψυχική Υγείας, Κέντρο Ημέρας), αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, κάνοντας πράξη τη βασική αρχή μας:

Η Ψυχική Υγεία είναι υπόθεση όλων μας!

psixikh_ugeia (2) psixikh_ugeia (3) psixikh_ugeia (4) psixikh_ugeia (5) IMG_20151214_123656074 psixikh_ugeia (6) psixikh_ugeia (7) psixikh_ugeia (8) psixikh_ugeia (9) psixikh_ugeia (10) psixikh_ugeia (11)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer